• Головна
  • Як перевірити історію автомобіля за VIN: корисні поради та рекомендації
Новини компаній
13:00, 4 березня 2023 р.

Як перевірити історію автомобіля за VIN: корисні поради та рекомендації

Новини компаній

Навіщо потрібний Він-код автомобіля?

Як перевірити історію автомобіля за VIN: корисні поради та рекомендації, фото-1

Унікальний літерно-цифровий шифр виконує два головні завдання: ідентифікує автотранспортний засіб та зберігає повну інформацію про нього. За цими 17 символами легко з'ясувати історію авто. Всю роботу виконують спеціальні сервіси, а користувачі лише отримують звіт про перевірку авто з вин коду в Україні.

Перед покупкою вживаних машин важливо встановити справжність Vin Code. Часто шахраї перепродають вкрадені авто, сильно пошкоджені у ДТП, втоплені. Для цього вони змінюють вин код.

Один унікальний номер належить лише одному автомобілю. Ніколи не змінюється, скільки б машину не перепродували. Перевірка авто з вин актуальна, щоб з'ясувати скручений пробіг чи ні. Чи є проблеми із силовим агрегатом, коробкою передач, електронним обладнанням. Також перевірка вин коду виявляє юридичні проблеми, машини-двійники, перебиті номери, приховані кредити.

Де в машині знаходиться Він-номер?

Переважно на передній лівій стійці. Ще vin код може бути під капотом або в багажнику, на порозі дверей водія. Якщо не виходить знайти вин код швидко, тоді потрібно заглянути до документів. Автовиробник обов'язково розкриває секрет, де знаходиться vin.

Розшифровка Vin code: що закодовано у кожному символі

Як перевірити історію автомобіля за VIN: корисні поради та рекомендації, фото-2

Кожен із 17 знаків vin коду обов'язково відповідає за певні дані. Перші три символи вказують на виробника та країну виготовлення машини, а також географічне розташування.

Чергові шість знаків дадуть знати все про комплектацію транспортного засобу, особливості складання, технічні характеристики. Ці символи розшифровують тип силового агрегату, приводу, КПП, кузова та багато іншого.

Пропонуємо до вашої уваги унікальну можливість придбати автомобіль на популярному американському аукціоні авто! Тут ви знайдете широкий вибір автомобілів різних марок та моделей, які готові підкорити дороги світу. Не пропустіть шанс стати власником чудового авто з американського аукціону!

Останні вісім знаків розшифровують серійний номер автомобіля, модельний рік, конкретного автовиробника. Ця інформація представляє особливу цінність при виборі авто. У будь-який момент можна замовити перевірку авто з вин коду і переконатися, що машина варта уваги.

Як роблять перевірку Vin коду і з якою метою?

Перевірити він код автомобіля безкоштовно в Україні можна на різних сайтах. Наша компанія Карфаст Експрес допоможе отримати детальний та повноцінний звіт якнайшвидше. Є кілька типів звітів перевірки машини з вин коду.

У нас є приклади, з ними можна уважно ознайомитися і вибрати відповідний формат звіту: Carfax, Manheim, AutoCheck, IAAI. Або перевірити машину з коду вин і отримати фото звіт, Copart photo.

Перевірка автомобіля по vin коду безкоштовно дуже допоможе при купівлі машини, що була у використанні. Такі авто вибирати найважче, оскільки взагалі невідомі історії їх експлуатації. І стати власником «битка» чи «утопленика» не найкращий варіант.

Бажаєте купити свою мрію на колесах? Відвідайте наш сайт і знайдіть найкращі пропозиції на авто США!

Також перевірка авто по вин коду допоможе підібрати новий автомобіль із салону, коли потрібно більш детально дізнатися про його характеристики, комплектацію, унікальні особливості. Який би варіант покупки авто не цікавив автолюбителя, перевірка vin коду стане гарною підмогою під час укладання угоди.

Цінні відомості перевірки авто за Вин кодом

Як перевірити історію автомобіля за VIN: корисні поради та рекомендації, фото-3

Намагаються отримати звіт перевірки авто з вин коду через важливі дані, які в ньому містяться:

  • наявні ушкодження: від дрібних подряпин до повного руйнування. Перевірка з вин коду знайде всі дрібниці та приховані важливі відомості, від яких залежить частота та вартість майбутніх ремонтів авто;
  • фотографії. Поведений кузов, перекошеність у деяких місцях та інші дефекти можна визначити досвідченим професіоналам, хоч би як їх намагалися замаскувати. Для цього достатньо фотографій;
  • колишні власники. Велика кількість попередніх власників точно вказує на наявні проблеми. Гарний автомобіль навряд чи намагалися б збути з рук;
  • справжній пробіг. Шахраї-професіонали можуть так майстерно зробити відкат пройденого кілометражу, що покупець ніколи про це не здогадається. А перевірка вин коду відразу видасть реальний пробіг;
  • загальні вади модифікації. У кожному автомобілі є сильні та слабкі сторони;
  • викрадення. Перевірка машини з вин коду здійснюється за різними базами даних. Якщо машину вкрали у будь-якій країні, про це стане відомо.

Перевірка авто з вин коду в Україні дозволить встановити, перебуває машина в заставі або розшукується. Можливо, є обмеження, пов'язані із реєстрацією. Коли та в яких аваріях побував транспортний засіб.

Також у звіті відобразиться інформація про всі виїзди за кордон, обслуговування в іноземних та вітчизняних автосервісах. Вивчіть вибраний автомобіль до покупки, підтвердіть побоювання або розвійте сумніви.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...