• Головна
  • Зеленський про страту українського полоненого окупантами: Це - відео росії, якою вона є, - ВІДЕО
11:57, 12 квітня 2023 р.

Зеленський про страту українського полоненого окупантами: Це - відео росії, якою вона є, - ВІДЕО

Зеленський про страту українського полоненого окупантами: Це - відео росії, якою вона є, - ВІДЕО

Президент Володимир Зеленський закликав світових лідерів відреагувати на відео страти військовополоненого російськими військовими.

Він наголосив, що за всі злочини росіян має бути законна відповідальність.

"Ми нічого не збираємося забувати й прощати вбивцям... Є те, що нікому у світі неможливо ігнорувати: як легко ці звірі вбивають. Це відео страти українського полоненого... Світ повинен бачити. Це - відео Росії, якою вона є. Що це за істоти. Для них немає людей. Син, брат, чоловік... Чиясь дитина... Це відео Росії, яка намагається зробити саме це новою нормою – таку звичку знищувати життя", - сказав Зеленський.

Президент наголосив, що це - не випадковість. Росіяни вбивають українців з особливою жорстокістю.

"Це не епізод. Так було раніше. Так було в Бучі. Тисячі разів... Кожен повинен реагувати. Кожен лідер. Не чекати, що це забудеться. Що мине час. Ми нічого не збираємося забувати й прощати вбивцям. Законна відповідальність буде за все. Потрібен програш терору. Ніхто не зрозуміє, якщо лідери не зреагують. Зараз треба діяти!", - додав Зеленський.

Він також зазначив, що наразі нам в Україні необхідно максимально зосередитися на фронті і максимально допомагати. гнати окупанта з нашої землі.

"Головна мета – перемогти. Головна мета – міцність Україні, щоб перемогти. Розгром окупанту, вироки вбивцям, трибунал державі-злу. Вічна памʼять кожній людині, чиє життя забрав цей російський терор!", - сказав президент.

Нагадаємо, вчора в мережі з’явилось відео, як російські окупанти проявляють свою звірину сутність – жорстко катують українського полоненого та відрізають йому голову.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Зеленський #стратаполоненого
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...