• Головна
  • У Донецькій області двісті населенних пунктів через бойові дії мають нестійкий або відсутній українського телерадіомовлення
11:22, 2 травня 2023 р.

У Донецькій області двісті населенних пунктів через бойові дії мають нестійкий або відсутній українського телерадіомовлення

У Донецькій області двісті населенних пунктів через бойові дії мають нестійкий або відсутній українського телерадіомовлення

У зв’язку з бойовими діями, у понад двох сотнях населених пунктів області сигнал українських мовників нестійкий або відсутній.

Втім, найбільші міста на вільній частині Донеччини мають покриття як місцевих, так і всеукраїнських радіостанцій та телеканалів, про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

Також із початком повномасштабної війни українське телебачення розкодоване на супутнику – доступ до нього вільний у всій області.

Крім того, щоб забезпечити доступ до інформації для мешканців деокупованих та прифронтових громад, Донецька ОВА випускає та безкоштовно розповсюджує інформаційний бюлетень “Донеччина”, який виходить друком двічі на місяць накладом 20 тисяч примірників і містить найважливішу інформацію.

Боротьба з росіянами в інформаційному полі значно жорсткіша на Донеччині, ніж в інших регіонах, але ми продовжуємо шукати способи доносити інформацію до наших людей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донеччина #телерадіомовлення
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...