• Головна
  • Євробачення 2023: Alyosha виступила у першому півфіналі зі зворушливим номером про переселенців, - ВІДЕО
13:31, 10 травня 2023 р.

Євробачення 2023: Alyosha виступила у першому півфіналі зі зворушливим номером про переселенців, - ВІДЕО

Євробачення 2023: Alyosha виступила у першому півфіналі зі зворушливим номером про переселенців, - ВІДЕО

У вівторок, 9 травня, у Ліверпулі пройшов перший півфінал Євробачення 2023. В інтервальному акті виступила українська співачка і представниця України на Євробаченні 2010 Alyosha.

Українська співачка Alyosha та британська співачка Ребекка Фергюсон виконали на сцені першого півфіналу Євробачення 2023 хіт британського гурту Duran Duran — Ordinary World. Постановка номера зворушила глядачів. Номер називався Welcome To Our House(Ласкаво просимо до нашого дому), пише "НВ".

Він розповів про розпач українських матерів із дітьми, які змушені були тікати з України разом із дітьми через російську війну, та гостинність європейських країн, зокрема, Великої Британії, які прийняли та прихистили мільйони біженців

 У вівторок, 9 травня, у Ліверпулі відбувся перший півфінал Євробачення 2023, який проходить у Ліверпулі від імені України. У ньому виступили 15 країн-учасниць, і 10 з них пройшли далі у гранд-фінал.

 Другий півфінал відбудеться у четвер, 11 травня. У ньому візьмуть участь 16 країн учасниць.

Україна, завдяки перемозі гурту Kalush Orchestra виступить одразу у гранд-фіналі. Разом з нею у фіналі виступлять представники країн-засновниць конкурсу — Великої Британії, Німеччини, Франції, Італії та Іспанії. Гранд-фінал відбудеться у суботу, 13 травня. Гурт TVORCHI, який представлятиме Україну із піснею Heart of Steel вийде на сцену під номером 19.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Alyosha #Євробачення2023 #переселенці
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...