• Головна
  • Бійці Російського добровольчого корпусу проникли на територію рф: бої йдуть на Бєлгородщині та Брянщині, - ВІДЕО
13:54, 22 травня 2023 р.

Бійці Російського добровольчого корпусу проникли на територію рф: бої йдуть на Бєлгородщині та Брянщині, - ВІДЕО

Бійці Російського добровольчого корпусу проникли на територію рф: бої йдуть на Бєлгородщині та Брянщині, - ВІДЕО

Бійці Російського добровольчого корпусу, які воюють в Україні проти окупаційної армії РФ, знову проникли на територію Росії.

На своїй сторінці в Telegram добровольці опублікували відео поруч із табличками з назвами населених пунктів в областях РФ, які межують з Україною, пише "НВ".

Бійці Російського добровольчого корпусу проникли на територію рф: бої йдуть на Бєлгородщині та Брянщині, - ВІДЕО, фото-1

«Бійці РДК знову перетнули кордон Російської Федерації. Росія скоро буде вільною. Ми вдома, час боротьби за свободу Росії настав», — йдеться у зверненнях бійців.

Бійці Російського добровольчого корпусу проникли на територію рф: бої йдуть на Бєлгородщині та Брянщині, - ВІДЕО, фото-2

Добровольці РДК перебувають у населених пунктах Безлюдівка(Бєлгородська область РФ), Чуровичі(Брянська область РФ) і Любимівка(Курська область РФ).

Бійці Російського добровольчого корпусу проникли на територію рф: бої йдуть на Бєлгородщині та Брянщині, - ВІДЕО, фото-3

Також "Легіон Свобода" Росії та РДК повідомляють, що повністю звільнили село Козинка Білгородської області. «До Грайворона зайшли передові загони. Рухаємось далі».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#РДК #росія #бої #Грайворон #Брянщина #Бєлгородщина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...