• Головна
  • На Донеччині, захищаючи Україну, загинув син відомого банкіра Остап Оністрат
11:56, 5 червня 2023 р.

На Донеччині, захищаючи Україну, загинув син відомого банкіра Остап Оністрат

На Донеччині, захищаючи Україну, загинув син відомого банкіра Остап Оністрат

Бізнесмен, банкір, віцепрезидент Федерації тріатлону України Андрій Оністрат, який служить у ЗСУ, повідомив, що на фронті загинув його син Остап.

Захиснику був лише 21 рік, пише "НВ".

«Мій маленький їжачок…Тебе більше немає. Час зупинився. Позавчора рік служби. За місяць 22 роки. Коли Остап був маленький він був дуже обережним. Останнім часом ми часто на ніч говорили про війну, про жертви й він мене питав: „от як там у звичайному житті люди ходять і живуть з думками, що тут на сході гинуть люди…“. І він мені казав: „а чому мене там не було, в стєлкотні…“. Як у тата в мене не було відповіді на це питання. Я не знав що казати. Він позавчора вдень шукав танк. Він дуже хотів знищити танк на річницю служби. Ввечері був засмучений, що не вдалося… Коли він приїздив до дому останній раз — він дуже змінився. Діти обліпили його з усіх боків… Я відчув те, що давно хотів бачити — взаємну любов. Він мужній герой і справжній чоловік», — написав Андрій Оністрат. Судячи з геолокації у дописі Оністрата, його син Остап загинув під Вугледаром Донецької області.

Також Андрій Оністрат розповів, що Остап не хотів бути«сином Оністрата». І що за рік війни його 21-річний син перестав бути, як гадав батько, «занадто меланхолійним і не практичним», а став«людиною, яка приймала самостійні рішення». І повідомив, що поховає сина у вівторок, 6 червня, на цвинтарі Берковці, у Києві.

«Згадую хороше, що було між нами. Він ніколи не боявся нічого і нікого. Він завжди був готовий виконати любу задачу. Його дратував армійський тупізм і намагання нічого не робити… Він з ДШВ пішов, тому що там йому довелося«нічого не робити»…

І ще… він до цього моменту був сином«Оністрата». А тепер, я тато героя Остапа Оністрата. Напевно він підсвідомо цього хотів. На жаль, таким складним і незворотнім шляхом… Останнім часом він казав мені, що хоче вийти з-під мого впливу в армії. Що хоче зробити власну карʼєру, хоча він не розумів, що робити після перемоги. Став говорити про вищу освіту. Інколи питав мене про те, як поводити себе з жінками.

Він занадто швидко подорослішав… Я до початку війни думав, що він занадто меланхолійний і не практичний. Рік і він став абсолютно іншим… Людиною, яка приймала самостійні і складні рішення", — написав він.

«Перебираю речі Остапа. Багато різних відчуттів. Боляче. Багато чого купував йому я. Про якісь речі він мене просив. Все це спогади. Зараз важкі і непідйомні.

Гордість. На якомусь етапі я зрозумів, що він набагато краще розбирається у всьому, що стосується зброї, екіпу, різного спорядження. Згадав історію, як він мені підібрав бронік і я наполіг на тому, що треба замовляти бокові плити. Він казав, що не треба…

Потім пожалкував. Остап постійно мені це згадував з підколом. Його зачепило, що я наполіг на своєму.

Топовість у всьому! Все найкраще, все супер до маленької дрібнички. Ну просто ТОР! Тепер в мене багато гарної одежі. Він змужнів за рік і тепер в нас однакові розміри", — пише Андрій Оністрат у наступному пості.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донеччина #ОстапОністрат #загибельвоїна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...