• Головна
  • Головний наступ ЗСУ ще попереду, і розпочнеться він з Донецька, - російські військові
13:31, 20 червня 2023 р.

Головний наступ ЗСУ ще попереду, і розпочнеться він з Донецька, - російські військові

Головний наступ ЗСУ ще попереду, і розпочнеться він з Донецька, - російські військові

Представники російської армії, що базуються в тимчасово окупованому Донецьку, переконані, що саме це місто є основною ціллю Збройних Сил України.

Про це повідомив керівник Авдіївської міської військово-цивільної адміністрації Віталій Барабаш 20 червня в інтерв’ю ютуб каналу “Фабрика новин”.

“Армія Росії переконана, що це ще не головний наступ ЗСУ, основний військовий наступ припаде саме на Донецьк. У зв’язку з цим вони не поспішають виводити особовий склад, техніку, з донецького напрямку, вони його тримають в резерві в Макіївці, Ясинуватій, саме це є підтвердженням того, що вони чекають основного удару контрнаступу по Донецьку”, - сказав Віталій Барабаш.

Раніше військовий експерт Роман Світан вінтерв’ю російській журналістці Юлії Латиніній стверджував, що російські війська покинули тимчасово окупований Донецьк і зайняли позиції на околицях міста, в основному в районах Авдіївки, Красногорівки та Мар'їнки, де вони намагаються контратакувати та вести наступальні дії.

Як говорив Світан, у противника раніше було достатньо сил, щоб "виявляти активність" у Донецькій області, і при цьому залишати війська в самому місті, а зараз “Донецьк порожній знову”. З Донецька вийшли всі війська РФ, вони залучені до контратак і наступальних операцій у районі Донецька” - додав військовий експерт.

Кароліна Котляренко

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ЗСУ #окупанти #Донецьк #наступ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...