• Головна
  • Донецьк потопає в смітті, - ФОТО
12:37, 23 червня 2023 р.

Донецьк потопає в смітті, - ФОТО

Донецьк потопає в смітті, - ФОТО

Тимчасово окупований Донецьк потерпає від засмічення, не виконуються графіки вивозу сміття, баки в жахливому стані, сміття вивозять раз на місяць, а в деяких районах і по 4-5 місяців не прибирають.

Такими повідомленнями щодня наповнюються  місцеві ТГ-канали. Кожне з них місцеві мешканці супроводжують фотодоказами.

Як свідчать донеччани, сміття всюди: на вулицях, на стовпах, в парках, біля стадіонів, кладовищ, стоянок автотранспорту, зупинок… 

Замість того, щоб частіше проводити прибирання, на вулицях подекуди встановили величезні баки з драбинами (щоб люди мали змогу дістатися до нього).

Жителі безупинно залишають заяви та скарги з вимогами прибрати сміття в усіх можливих офіційних установах міста та “республіки”, але ніхто на це не реагує. “У сміттєпроводі у зв'язку з антисанітарією з'явилися щури. У дворі ніколи ніхто не прибирає, у під'їзді теж, тепер і у сміттєпроводі”, - йдеться в одному з недавніх дописів. “Якщо зимою, особливо в морози, сміття у дворі не заважало хоча б запахом, то тепер, літом, це нестерпно - такий сморід!”, - бідкається мешканка Калінінського району.

Місцева “влада” періодично виправдовується тим, що в комунальних підприємствах нема кому працювати, зокрема, гострим є дефіцит водіїв сміттєвозів і взагалі чоловіків.

«Ситуація з вивезенням побутових відходів у Донецьку пов'язана із нестачею вантажників, водіїв, працівників керівних компаній. Через це у низці районів відбуваються збої зі своєчасним вивезенням сміття», — виправдовується так званий “мер” Донецька Олексій Кулемзін.

Кароліна Котляренко



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донецьк #сміття
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...