• Головна
  • "Вагнеровці" пішли на Москву: Пригожин розпочав в росії військовий переворот
21:59, 23 червня 2023 р.
Надійне джерело

"Вагнеровці" пішли на Москву: Пригожин розпочав в росії військовий переворот

 "Вагнеровці" пішли на Москву: Пригожин розпочав в росії військовий переворот

 Власник ПВК “Вагнер” Євген Пригожин розпочав в росії військовий переворот

Це сталося після того, як Пригожин заявив про те, що по таборах ПВК «Вагнер» завдано ракетних ударів зс росії і «вагнерівців» зазнали великих втрат.

Після цього Пригожин зробив заяву, яку можна вважати початком воєнного перевороту. "

"Рада командирів ПВК Вагнер прийняла рішення. Зло, яке несе військове керівництво країни, має бути зупинено. Вони нехтують життя солдатів. Вони забули слово "справедливість", і ми повернемо її. Тому ті, хто нищили сьогодні наших хлопців, і знищили десятки, багато десятків тисяч життів російських солдатів, будуть покарані.

Я прошу нікому не чинити опір. Усі, хто намагатиметься чинити цей опір, ми вважатимемо, що це загроза, і знищувати негайно, включаючи будь-які блокпости, які стали на нашому шляху, будь-яку авіацію, яку побачимо над своїми головами. Я прошу всіх зберігати спокій, не піддаватися на провокації, залишатися у своїх будинках...

Бажано маршрутом нашого прямування не виходити на вулиці. Після того, як ми закінчимо розпочате, ми повернемося на фронт для захисту нашої Батьківщини. Президентська влада, уряд, МВС, Рос гвардія та інші структури працюватимуть далі у звичному порядку. Ми розберемося з тими, хто знищує російських солдатів, і повернемось на фронт. Справедливість у військах буде відновлено. А після цього – справедливість для всієї росії”, - заявив Пригожин.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Пригожин #ПВКВагнер
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...