• Головна
  • На окупованій Донеччині чи не кожного дня зростає ціна автомобільного палива, - ФОТО
17:31, 25 червня 2023 р.

На окупованій Донеччині чи не кожного дня зростає ціна автомобільного палива, - ФОТО

На окупованій Донеччині чи не кожного дня зростає ціна автомобільного палива, - ФОТО

В так званій “днр” знов підвищили ціни на паливо для автомобілів.

“Підвищилась ціна на один рубль на бензин А-95 та А-92”, - пишуть мешканці тимчасово окупованого Донецька у місцевих пабликах.

Більшість коментарів під подібними дописами свідчать про роздратованість і незадоволеність донеччан подорожчанням палива.

Mxu9ll_nbca0ApY__RmEDtin11P_HDjeuKKSJyhTr4mouC50Cx3fQT_647xcwiylGVeZ-Dr8XzWPEJB7cBLZGpDl18HGzwUbyaQMS-JwfBNX4AL_89Z42lm6l5BajFtK6XGpDTTq9vphNpeU6OS3H3E

Повідомляється, що ціна на різні марки бензину підвищилась на 1 рубль (за офіційним курсом НБУ це складає 0,44 грн). До прикладу: літр бензину марки А-92  вартує 54 рублі, литр дизтоплива після цього подорожчання обійдеться в 59 рублів, а ціна на газ - 29 рублів. “Кожного дня на один рубль, до кінця року будемо пішки ходити, білет в маршрутці не придбаєш, не говорячи вже про таксі”, - пише один з користувачів, а інший йому відповідає: “бєспрєдєл”.

Люди обурюються в коментарях, адже  зарплата та пенсія не “встигають” за цінами: “Так і дочекаємось підвищення проїзду в маршрутках. А зарплати та пенсії не підвищуються здебільшого. Не кажучи вже про ціни на продукти, які теж як гриби ростуть”. 

“Чому у Ростовській області бензин коштує 53-54 рублів, максимум 57 рублів, а у нас 60 рублів?. Хто відповість? Чому відповідальні за ціноутворення у днр мовчать?”.

В окупаційній "днр" запевняють, що підвищення викликано "сезонним фактором".



Валерія Полякова

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#днр #паливо #ціни
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...