• Головна
  • Окупанти радять донеччанам боротися з “наркорекламою” самотужки, зафарбовуючи оголошення на будинках
11:57, 29 червня 2023 р.
Надійне джерело

Окупанти радять донеччанам боротися з “наркорекламою” самотужки, зафарбовуючи оголошення на будинках

Окупанти радять донеччанам боротися з “наркорекламою” самотужки, зафарбовуючи оголошення на будинках

В окупованому Донецьку залишається гострою проблема вживання наркотиків. Зокрема, місцеві мешканці Калінінського району скаржаться на незнайомців, що ходять по під’їздах в пошуках “закладок”, про які їх сповіщають “рекламні” графіті на стінах будинків.

Про це повідомляють в місцевих пабликах.

"Може, правоохоронні органи щось зроблять? На будинку на пр. Ілліча, 70 з'явився такий трафарет, після чого неодноразово в під'їзд почали заходити незнайомі особи. Сусіди скаржаться, що хтось нишпорить по дверях або взагалі намагається їх відкрити”, - йдеться в дописі обурених жителів району. За їхніми словами, візити незнайомців співпали із тим, що на підвіконнях під’їзду з’явилися пакети зі шприцами та “медикаментами”. 

hxs-j4fkY8LjzLk5dwHzxfpaQfgtDJL456R58pShqrIANKz7djaiuEEA7c2BXPsp2WhD9kJTg0A9zPVXes9Xof4EQxoWwXu_5sizw1AnLd7BHR3rzL34x7BXKyXZAfPnJdUjubBVdE107x7j4RY5Qmo

У коментарях до цього “крику діші” донеччани кажуть, що це давно відома проблема, а на "правоохоронців" чи співробітників ЖЕКів не варто розраховувати бо їм  “є чим займатися і без цього”. Як єдиний дієвий спосіб боротьби із написами, що рекламують певні речовини (в трафареті є скорочення ПВП/АМФ/МЕФ) радять придбати балончик із фарбою, щоб власноруч зафарбовувати підозрілі написи на будинках. 

npOEFqjdVs3EeSt5NxnDtvrObWWDsNphtW5gbV76Ixxo9ww1A-r78jDHQTMwVtMCbE01RivnOXykfUekML2KpItftLmjBDPLZlD3Az84wqyhu3ueCaBH_qwxhH5AUf06RPemRJ8kAIBjW1k7207LMxA

Нагадаємо, що коли прийшла „днр“, усіх дилерів почали  перестрілювати. На наркозалежних людей почалося справжнє полювання: людей зупиняли, перевіряли та забирали «на підвал».

З особливою жорстокістю полювали саме на пацієнтів ЗПТ - легальний для України препарат, який отримують пацієнти замісної підтримуючої терапії, які живуть із наркозалежністю. Якщо знаходили посвідчення, про те, що вони пацієнти цієї програми, могли відразу побити або навіть убити. Вони ховали такі  посвідчення, а  потім взагалі перестали носити їх із собою, бо за це вбивали. 


Валерія Полякова







Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донецьк #ДНР #наркотики
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...