• Головна
  • Сирський: На цей час створені всі умови для того, щоб нам повернути Бахмут
12:13, 20 липня 2023 р.

Сирський: На цей час створені всі умови для того, щоб нам повернути Бахмут

Сирський: На цей час створені всі умови для того, щоб нам повернути Бахмут

Для відвоювання Бахмута створені всі умови, але зі значно меншими втратами, ніж знадобилося загарбникам для захоплення міста.

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський в інтерв′ю українській службі BBC.

"На цей час створені всі умови для того, щоб нам повернути це місто (Бахмут - ред.), але з меншими у десятки разів втратами".

За його словами, Бахмут має стратегічне значення, у першу чергу тому, що є центром зосередження основних напрямків і доріг. Зокрема, через місто ідуть дороги з Дебальцевого, Сіверська, Горлівки, Костянтинівки і Слов'янська. "Використовуючи розвинуту мережу доріг російські війська можуть наступати в щонайменше в трьох таких операційних напрямках", - підкреслив Сирський.

Також навколо Бахмута зосереджені різного роду панівні висоти, які дозволяють контролювати велику частину місцевості навколо на підступах до міста, що підвищує його роль як плацдарму для подальших наступальних дій.

"Буквально за три кілометри за Бахмутом розпочинаються наступне місто Часів Яр. І тут нам дуже важливо зупинити ворога в Бахмуті, який там перебуває в низині", - пояснив Сирський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Сирський #Бахмут
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...