• Головна
  • “Є близько тисячі бажаючих вступити до кадрового резерва для роботи на деокупованих територіях” – Мінреінтеграції
18:08, 21 липня 2023 р.

“Є близько тисячі бажаючих вступити до кадрового резерва для роботи на деокупованих територіях” – Мінреінтеграції

“Є близько тисячі бажаючих вступити до кадрового резерва для роботи на деокупованих територіях” – Мінреінтеграції

На платформі “Резерв для державної служби на деокупованих територіях” українці залишили понад 1000 анкет із бажанням долучитися до відновлення країни після перемоги.

Про це на своєму офіційному сайті повідомляє Мінреінтеграції.

«Найбільш затребуваними є фахівці державної служби й органів місцевого самоврядування. Також є першочергова потреба у лікарях і вчителях. Ми дуже розраховуємо, що люди й надалі активно записуватимуться до кадрового резерву. В разі необхідності буде проводитися перекваліфікація. Головне – щоб ми знали, що ви є і готові», – розповідає Ірина Верещук під час прямого етеру на телеканалі «Інтер».

Така ініціатива допоможе залучити до відбудови мотивованих спеціалістів, що стануть рушійною силою в процесі реінтеграції.

Платформа розпочала свою роботу з 3 липня і вже за перші дні існування отримала більше 300 заявок. За даними Міністерства, близько 60% анкет належить чоловікам, інші 40% – жінкам.  

Нагадаємо, платформа “Резерв для державної служби на деокупованих територіях” – це експериментальний проєкт Мінреінтеграції та Національного агентства з питань державної служби, що залучає професійну спільноту до післявоєнної відбудови окупованих територій.

Катерина Істоміна

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донбас #кадровийрезерв
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Останні новини
Оголошення
live comments feed...