• Головна
  • Захисні острови: 181 «Пункт незламності» діє на Донеччині
15:49, 1 серпня 2023 р.

Захисні острови: 181 «Пункт незламності» діє на Донеччині

Захисні острови: 181 «Пункт незламності» діє на Донеччині

Зараз у Донецькій області діє 181 "Пункт незламності". З початком осінньо-зимового періоду всі ці пункти будуть переведені на цілодобовий режим роботи.

Про це повідомила Донецька обласна військова адміністрація, посилаючись на слова начальника ОВА Павла Кириленка.

На сьогодні, на території Донецької області (за винятком тимчасово окупованих територій), діє 181 "Пункт незламності". Всі ці пункти обладнані генераторами та металевими печами "буржуйки" і "булер'яни", а також 57 пристроями Starlink для забезпечення інтернету. Наразі працюють активно лише 36 з них, тоді як 145 переведено в сплячий режим з можливістю швидкого відновлення роботи.

Восени «Пункти незламності» будуть переведені на цілодобовий режим роботи. Щоб убезпечити людей від обстрілів, місця розташування пунктів не розголошуватимуть на загал, а будуть повідомляти окремо для кожної громади.

Започаткувавши свою діяльність в Донецькій області, «Пункти незламності» отримали звернення на допомогу від 310 523 осіб (за даними на 27 липня 2023 року).

У разі тривалого аварійного відключення електроенергії, Пункти Незламності стануть острівцем безпеки, стабільності, тепла та нашої єдності, які функціонуватимуть цілодобово і безкоштовно для тимчасового перебування.

 Кароліна Котляренко

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донеччина #ПунктНезламності
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...