• Головна
  • ЗСУ мають успіх у напрямку Новоданилівка-Новопрокопівка тра Бахмуту
10:47, 31 серпня 2023 р.

ЗСУ мають успіх у напрямку Новоданилівка-Новопрокопівка тра Бахмуту

ЗСУ мають успіх у напрямку Новоданилівка-Новопрокопівка тра Бахмуту

Українські захисники продовжують наступальну операцію на Бахмутському та Мелітопольському напрямках. Мали успіх у напрямку Новоданилівка-Новопрокопівка, закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по виявлених цілях противника, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби. 

На Бахмутському напрямку армія продовжує вести наступальні дії південніше міста Бахмут, закріплюється на досягнутих рубежах. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ. 

"Противник вів безуспішні наступальні дії в районах Мар’їнки, Старомайорського Донецької області та Вербового Запорізької області. Ворог зазнає значних втрат в особовому складі, озброєнні та техніці, здійснює переміщення підрозділів та військ, застосовує резерви", – йдеться у повідомленні.

Також захисники продовжують стримувати наступ окупантів на Лиманському і Бахмутському напрямках. Противник вів безуспішні наступальні дії у районах Новоєгорівки та Білогорівки Луганської області та Кліщіївки, Курдюмівки Донецької області. Тривають важкі бої.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ЗСУ #Генштаб #Донбас #Бахмут #окупанти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...