• Головна
  • Патрік ван Леувен про жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів: Я задоволений групою
15:29, 1 вересня 2023 р.

Патрік ван Леувен про жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів: Я задоволений групою

Патрік ван Леувен про жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів: Я задоволений групою

Головний тренер 'Шахтаря' Патрік ван Леувен в інтерв'ю клубній прес-службі прокоментував результати жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів, за підсумками якого, донецькій команді дісталися 'Барселона', 'Порту' та 'Антверпен':

'Дуже цікаве жеребкування з відмінними командами, якщо дивитися на це з точки зору гри та розвитку наших молодих гравців під час зустрічей із суперниками з цих країн. Ми повинні боротися. Всі ігри дають нам цю нагоду, тому що ці команди хочуть грати у футбол, як і ми. Тому я задоволений групою. Я не думав заздалегідь, якого суперника хотів би отримати, але зрештою радий. На мою думку, цього року в Лізі чемпіонів багато висококласних команд і сильні всі з перших двох кошиків. Ми потрапили до гарної групи.

Мабуть, 'Барселона' та 'Порту' – два фаворити групи, тому нашим гравцям знадобиться багато сил та концентрації, щоб підготуватися. 'Антверпен' є новачком Ліги чемпіонів і, безумовно, також хоче показати свої якості, як і ми. Ми боротимемося в кожній грі, за кожен наш шанс, щоб наш клуб міг і надалі добре виглядати на міжнародному рівні, щоб наші гравці розвивалися та щоб ми змогли продовжити змагатися в Європі”.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Шахтар #Леувен #Лігачемпіонів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...