• Головна
  • Гол Назарини приніс «Шахтарю» перемогу у матчі з «Оболонью», - ФОТО, ВІДЕО
13:49, 17 вересня 2023 р.

Гол Назарини приніс «Шахтарю» перемогу у матчі з «Оболонью», - ФОТО, ВІДЕО

ФОТО: ФК «Шахтар»

ФОТО: ФК «Шахтар»

У матчі 7-го туру УПЛ «Шахтар» приймав у Львові столичну «Оболонь».

У складі «гірників» дебютував голкіпер Артур Рудько, який нещодавно приєднався до команди, також уперше зі старту вийшов ще один новачок донеччан Став Лемкін, зайнявши місце в центрі оборони разом з Ярославом Ракіцьким. Повернувся до основи після відновлення Георгій Судаков, пише пресслужба донецького клубу.

Нереалізована ігрова перевага

«Оранжево-чорні» від початку матчу заволоділи ініціативою і після нетривалої розвідки стали періодично загрожувати воротам суперника.

Гол Назарини приніс «Шахтарю» перемогу у матчі з «Оболонью», - ФОТО, ВІДЕО, фото-1

Кащук, отримавши закидання від Сікана на лівому фланзі штрафного, не зумів переграти кіпера, а потім уже сам Сікан з подачі Судакова головою пробив повз стійку.

Гол Назарини приніс «Шахтарю» перемогу у матчі з «Оболонью», - ФОТО, ВІДЕО, фото-2

Шанс відкрити рахунок був і в «десятки» донеччан, проте з дальнім ударом Георгія впорався Рибка. Найкращу нагоду забити підопічні Патріка ван Леувена мали в середині тайму, коли Зубков потужним пострілом з правого кута карної зони вґатив у ближню штангу.

Гол Назарини приніс «Шахтарю» перемогу у матчі з «Оболонью», - ФОТО, ВІДЕО, фото-3

А на 33-й хвилині оболонці залишилися в меншості: за грубий підкат проти Сікана хавбек киян Вовкун отримав другу жовту картку й був вилучений з поля.

Гол Назарини приніс «Шахтарю» перемогу у матчі з «Оболонью», - ФОТО, ВІДЕО, фото-4

Одразу ж «гірники» створили ще кілька моментів: штрафний удар від Судакова потягнув Рибка, а Конопля з гострого кута влучив у воротаря.

Злива моментів і переможний постріл Назарини

Дебют другої половини видався просто шаленим з обох сторін. Спочатку поперечина врятувала «Шахтар» після удару Лук’янчука, на що господарі відповіли трьома гольовими можливостями: Сікан після навісу з кутового бив у порожні ворота, але захисник киян виніс м’яч з лінії, потім Судаков ударом з лівого напівфлангу поцілив у дальню стійку, а в наступній атаці Конопля із вигідної позиції пробив просто в Рибку.

Гол Назарини приніс «Шахтарю» перемогу у матчі з «Оболонью», - ФОТО, ВІДЕО, фото-5

На 55-й хвилині «гірники» могли розраховувати на пенальті, коли після удару Степаненка м’яч поцілив у руку захисникові «Оболоні», проте арбітр Микола Балакін після перегляду VAR не зважився поставити одинадцятиметровий. Патрік ван Леувен здійснив серію замін, випустивши Келсі та Невертона, згодом – Назарину та В’юнника, а на 74-й хвилині за «Шахтар» дебютував бразилець Егіналду.

Моменти ж продовжували регулярно виникати біля гостьових воріт: Конопля пробив поруч з дев’яткою, удар Криськіва взяв голкіпер, а Келсі головою не влучив у ближній кут.

Гол Назарини приніс «Шахтарю» перемогу у матчі з «Оболонью», - ФОТО, ВІДЕО, фото-6

Досягти свого «оранжево-чорним» вдалося на 77-й хвилині: Азаров заграв перед штрафним майданчиком Єгора Назарину, який потужним ударом здалеку пробив під саму штангу – 1:0.

Гол Назарини приніс «Шахтарю» перемогу у матчі з «Оболонью», - ФОТО, ВІДЕО, фото-7

Наприкінці гри міг відзначитися Егіналду, але його спробу блокував опонент.

Гол Назарини приніс «Шахтарю» перемогу у матчі з «Оболонью», - ФОТО, ВІДЕО, фото-8



1:0 – «Шахтар» перемагає «Оболонь» і з 17 очками утримує лідерство в УПЛ.

19 вересня «гірники» стартують у груповій стадії Ліги чемпіонів. Підопічні Патріка ван Леувена в Гамбурзі прийматимуть «Порту». Гра почнеться о 22:00 за київським часом.

«Шахтар» (Донецьк) – «Оболонь» (Київ) – 1:0 (0:0)

Львів, «Арена Львів», без глядачів

Гол: 1:0 Назарина (77)

«Шахтар»: Рудько, Конопля, Лемкін, Ракіцький, Азаров, Степаненко (к) (Назарина, 68), Криськів (Егіналду, 74), Судаков, Зубков (В’юнник, 68), Кащук (Невертон, 58), Сікан (Келсі, 58)

Вилучення: Вовкун (33, друге попередження)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Шахтар #Оболонь #УПЛ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...