• Головна
  • Квитки на "потяг перемоги" на майбутні рейси до звільненного Донбасу та Криму допомогли придбати машину для розмінування
13:53, 22 вересня 2023 р.

Квитки на "потяг перемоги" на майбутні рейси до звільненного Донбасу та Криму допомогли придбати машину для розмінування

Квитки на "потяг перемоги" на майбутні рейси до звільненного Донбасу та Криму допомогли придбати машину для розмінування

За допомогою проєкту "Квитки до перемоги" вдалось зібрати  понад 6 млн. гривень на закупівлю машини для розмінування.

Це стало можливим завдяки придбаним квиткам на перші рейси до Херсона, Донецька, Луганська, Маріуполя, Сімферополя та Севастополя.  Про це повідомляє “Укрзалізниця” на своїй сторінці в Facebook.

Машина для розмінування дозволить убезпечити інфраструктуру від залишків нерозірваних снарядів та інших небезпечних обʼєктів перед поверненням залізничного сполучення на деокуповані території", пояснюють в "Укрзалізниці".

“Квитки до перемоги" купували люди з 12 країн світу, а напрямок до Криму став настільки популярним, що Укрзалізниця додала ще один благодійний рейс — до Севастополя", - йдеться у повідомленні компанії.

"Потяг до перемоги" - це  7 вагонів, розписаних українськими митцями. Кожен окремий вагон присвячений регіону України та героїчним вчинкам людей, які виступають проти російських окупантів.

Також, при скануванні QR-коду на вагонах, ви отримаєте можливість переглянути розповіді про українців, які активно протистояли російським окупантам.

Цю ініціативу запустили Укрзалізниця, United24, Gres Todorchuk у співпраці з платформою "Concert UA" у листопаді 2022 р. Квитки на "Потяг до перемоги" не обмежені терміном дії і можуть бути активовані після звільнення українських міст, як це сталося з Херсоном.

Олена Лужецька

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донбас #Потягперемоги
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...