• Головна
  • Переселенка з Донецька у складі збірної України виграла срібло на чемпіонаті світу з ловлі коропа
12:01, 1 жовтня 2023 р.

Переселенка з Донецька у складі збірної України виграла срібло на чемпіонаті світу з ловлі коропа

Переселенка з Донецька у складі збірної України виграла срібло на чемпіонаті світу з ловлі коропа

Команда жіночої збірної України виграла срібло на чемпіонаті світу з ловлі коропа. Змагання для збірної розпочалися 24 вересня в Франції, і це було справжнім випробуванням. На шляху до перемоги вони зустріли не одну перешкоду, але ніякі труднощі не могли відволікти команду від мети. І ось результат – українки вибороли почесне друге місце, стали володарками срібла на чемпіонаті світу 2023!

Це величезне досягнення для України, про нього оголосила донеччанка Наталія Плугіна на своєму Facebook каналі. Наталія, історію якої нещодавно розповів 62,  була головою делегації і висвітлювала кожну хвилину змагань.

Арбітр, який спостерігав за змаганнями, був приголомшений силою та незламністю українських дівчат. Їхній результат вражає – вони поступилися тільки француженкам. Це стало ще одним підтвердженням їхнього статусу чемпіонок світу, який вони здобули в Англії у 2022 році. 

"Франція, яка посіла перше місце, спіймала тону залікової риби. Ми з дівчатами спіймали за 72 години майже 800 кг, наші подружки з Італії 667 кг. Цифри дійсно вражаючі, рекордні", - розповідає Наталія Плугіна.

"Фізично було надзвичайно важко, бо окрім залікової риби була ще купа лящів, щук, плітки…. А ще треба кожну годину перезакидати вудки.. А ще камені, скелі… Коли в суботу, 30 вересня, ми виїжджали з готелю і дівчата виходили на вулицю, до автівок, хода кожної була ускладнена, стримана через набряки та біль у мʼязах та суглобах… Дівчата спали по 15-30 хвилин, і то не кожної ночі…", - повідомила Плугіна.

За словами Наталії, майже майже всі дівчата, що брали участь в чемпіонаті, продовжують жити в Україні. Нашу державу у Франції представляли: Світлана Полякова, Наталія Горбачова, Євгенія Офат, Аліна Саносян, Оксана Милобог,  Зоя Тимко, запасними були Вікторія та Людмила Вегера. Тренерський штат команди: Володимир Поляков, Руслан Несміян, Сергій Поліщук, Андрій Саносян та Віталій Польовий.

Котляренко Кароліна

Фото: з ФБ-каналу (Жіноча збірна України на чемпіонаті світу

з ловлі коропа 24-30/09/2023)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донецьк #Плугіна #ловлякоропа #чемпіонатсвіту #Франція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...