• Головна
  • У Донецькій області оголошено відбір на отримання творчих стипендій
21:38, 3 жовтня 2023 р.

У Донецькій області оголошено відбір на отримання творчих стипендій

У Донецькій області оголошено відбір на отримання творчих стипендій

Управління культури і туризму Донецької облдержадміністрації оголосило старт відбору на творчі стипендії. Заявки приймаються з 4 по 20 жовтня 2023 року.

Про це інформує Донецька обласна державна адміністрація на офіційному сайті.

В оголошенні йдеться, що кандидатів на призначення творчої стипендії призначить  обласне управління культури і туризму за поданням місцевих адміністрацій, територіальних громад, мистецьких шкіл та закладів культури Донецької області.

Всі, хто претендують на отримання стипендії, мають надсилати заяви у форматі PDF на адресу електронної пошти: [email protected]. До заяви додається пакет документів, перелік і форми яких можна знайти на сайті ОДА.

Стипендії перераховуватимуться до 25 числа кожного місяця протягом календарного року безпосередньо на поточні рахунки стипендіатів і у розмірі одного прожиткового мінімуму на одну особу в розрахунку на місяць, установленого законом про Державний бюджет України на 1 січня відповідного року. Переможцям (призерам) міжнародних творчих конкурсів виплатять стипендію у розмірі 1,5 прожиткового мінімуму.

У повідомленні зазначено, що виплачуватимуть стипендії із загального фонду обласного бюджету по галузі «Культура і мистецтво».

Нагадаємо, що з 1 січня 2024 розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб складає 3028 грн

Анастасія Пугачук 




Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донеччина #конкурс #творчістипендії
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...