• Головна
  • Для дітей з Донеччини організували оздоровлення та навчання у релокованому санаторії на Хмельниччині
14:19, 5 жовтня 2023 р.

Для дітей з Донеччини організували оздоровлення та навчання у релокованому санаторії на Хмельниччині

Для дітей з Донеччини організували оздоровлення та навчання у релокованому санаторії на Хмельниччині

У Санаторно-оздоровчому центрі соціальної реабілітації «Смарагдове місто», релокованому до с. Оринин Хмельницької області, організовано офлайн навчання для 150 учнів з Донеччини. 

Про це повідомляє Донецька обласна державна адміністрація на своїй фейсбук-сторінці. 

Як наголошують в ОДА, у закладі створили умови для комфортного проживання, навчання та якісного харчування дітей. Учні мають можливість знову сісти за парти та поринути в шкільну атмосферу, а це – живе спілкування з однолітками та педагогами, радість нових відкриттів, цікаво проведений час.

«На юних відпочивальників чекає насичена розважальна програма, культурно-спортивні заходи, квести та туристичні екскурсії, під час яких вони зможуть насолодитися неймовірними краєвидами та оздоровчим кліматом Хмельниччини. Вихователі організовують роботу так, щоб забезпечити дітям приємний та безпечний відпочинок, допомогти творчо розкритися, краще пізнати одне одного», – йдеться у повідомленні. 

Зазначимо, що «Смарагдове місто» – це санаторно-оздоровчий центр соціальної реабілітації, який був розташований у Святогірську Донецької області. Тут реабілітують дітей, які потребують соціальної уваги. Через повномасштабне вторгнення та загрозу для дітей центр було релоковано. Святогірськ з 9 червня по 12 вересня 2022 року перебував в окупації. 

Данило Вінниченко



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донеччина #переселенці #діти #освіта #Хмельниччина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...