• Головна
  • Тренувати «Шахтар» буде Даріо Срна
19:23, 16 жовтня 2023 р.

Тренувати «Шахтар» буде Даріо Срна

Тренувати «Шахтар» буде Даріо Срна

Спортивний директор клубу Дарій Срна очолив ФК «Шахтар».

Про це повідомляє пресслужба донецького клубу.

Даріо Срна готуватиме «Шахтар» до наступних матчів як виконувач обов’язків головного тренера.

Нагадаємо, що сьогодні ФК «Шахтар» офіційно оголосив про припинення дії контракту з головним тренером Патріком ван Леувеном.

Відомий спортивний журналіст, ведучий «ТаТоТаке» Михайло Співаковській прокоментував призначення Срна

«Шахтар» не зміг знайти міцну кандидатуру в Європі. Тому вирішив уважніше подивитися довкола себе.

 Про те, що Патрік висить на волосині ми повідомили відразу після матчу з Ворсклою, проте невдоволення ван Леувеном з боку президента клубу виявилося настільки сильним, що навіть виїзна перемога над Антверпеном не продовжила кредиту його довіри.

Призначення Даріо – великий ризик. Тому що не має самостійного тренерського досвіду, а методи, які він буде використовувати зараз точно відрізняються від філософії Патріка. Команду доведеться трусити прямо посередині осені, і рівень турбулентності може зашкалювати.

Ситуація зі Срною чимось нагадує ту, що виникла у Шовковського до операції Луческу. Легенда клубу може показати себе на короткій дистанції як «в.о.», щоб потім позбутися приставки, або спокійно повернутися на колишні позиції. Питання в іншому: якщо спроба виявиться невдалою, позиції Даріо як менеджера можуть сильно похитнутися.

 Що стосується Срни, ключовий аспект - вибір помічників. Оскільки основний масив роботи робитиме штаб. Хто це може бути? Окрім ексколег по Шахтарю ніхто на думку не спадає. Як би там не було, така схема роботи могла б бути ефективною у збірній. Реалізувати це у клубі – набагато складніше.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Шахтар #Срна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...