• Головна
  • В Німеччині помер відомий шоумен з Донецька Сергій Сивохо
10:00, 17 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

В Німеччині помер відомий шоумен з Донецька Сергій Сивохо

Сьогодні вранці, 17 жовтня, о 5:40 помер український телеведучий, колишній учасник КВК і ексрадник секретаря РНБО Сергій Сивохо. Причиною стала хвороба легень, яка була хронічною. Йому було 54 роки.

Про це OBOZREVATEL стало відомо від пресслужби артиста. Раніше росЗМІ поширили чутки про смерть українця.

Смерть настала в Німеччині, а не в окупованому Донецьку, як про це брехали пропагандисти.

Як повідомляє РБК-Україна останніми роками креативний продюсер "Кварталу 95" дуже хворів. У 2021 році він екстремально схуд, скинувши 50 кг зайвої ваги. Тоді він зізнався журналістам програми "Зірковий шлях", що проблеми з вагою у нього були через лікування дитячої недуги - бронхіту з астматичним компонентом.

"Для лікування тоді використовувалися тоді для лікування різні засоби, в тому числі і гормони", - сказав він.

У 2017 році у Сивохо виявили виразку. Він став втрачати сили, було важко вставати. До того моменту він вже важив 195 кг. Мала рухливість призвела до накопичення рідини в легенях. Лікарям довелося навіть вводити його в штучну кому, а в лікарні у нього оніміла стопа.

Сергій Сивохо народився 8 лютого 1969 року у Донецьку.

Коли майбутньому шоумену було всього шість років, лікарі діагностували йому бронхіт з астматичним компонентом, який змінив все його життя.

Сервій Сивохо прославився завдяки участі у КВК, зокрема як учасник команди «Дрім-Тім».У 2000-х роках вів розважальну програму на 1+1 "Прихована камера". З 2011 по 2013 роки був креативним продюсером програми «Велика різниця по-українськи». Був членом журі першого сезону "Ліги сміху", яку створила «Студія «Квартал 95».

У 2019 році Сивохо розпочав політичну кар'єру. Він балотувався у народні депутати від партії «Слуга народу» в округу Донецької області, але не пройшов. З 21 жовтня 2019 по березень 2020 року Сивохо був позаштатним радником Секретаря Ради національної безпеки і оборони з питань реінтеграції і відновлення Донбасу. 

12 березня 2020 року у Києві пройшла презентація "Національної платформи примирення та єдності", яка обернулася для Сивохо скандалом та судами. Сивохо назвав війну на Донбасі "внутрішньоукраїнським конфліктом", через що його оточили ветерани АТО. У ході бійки Сивохо впав, одного із ветеранів заарештували. Сивохо подав на ветеранів у суд. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Сивохо #смерть #Донецьк #Німеччина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...