• Головна
  • На вокзалах Слов'янська та Краматорська почали роботу пункти незламності
18:41, 18 жовтня 2023 р.

На вокзалах Слов'янська та Краматорська почали роботу пункти незламності

На вокзалах Слов'янська та Краматорська почали роботу пункти незламності

На залізничному вокзалі Слов’янська запрацював пункт незламності. Тут завжди можна зігрітися, відпочити та безкоштовно зарядити свої гаджети.

Про це повідомляє Укрзалізниця на своєму сайті. 

“Ми заздалегідь розпочали підготовку до зими і вже з жовтня поетапно відкриваємо наші пункти незламності на вокзалах. Тут є все найнеобхідніше, що може знадобитися під час блекауту”, - пояснює голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко.

Також, за його словами, продовольчий поїзд, створений у співпраці з Food train разом з Фондом Говарда Баффета  готовий вирушити до населених пунктів, які цього потребують, і забезпечити мешканців теплою їжею".

Такі пункти є в Краматорську, Слов'янську і майже на всіх залізничних вокзалах країни. На території пунктів незламності люди можуть скористатися інтернетом, підключення до якого здійснюється через Starlink. Також ці пункти забезпечені резервним електроживленням, зазначають в УЗ.

Нагадаємо, що прем'єр- міністр Денис Шмигаль нещодавно заявив, що в застосунку "Дія" з’явиться перелік найближчих "Пунктів Незламності".  Також пункти можна знайти на ресурсі https://nezlamnist.gov.ua/.

Анна Рябкова

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донеччина #Словʼянськ #Краматорськ #вокзали #пунктинезламності
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...