• Головна
  • “Дія” допоможе прокласти маршрут до найближчого Пункту незламності
14:41, 20 жовтня 2023 р.

“Дія” допоможе прокласти маршрут до найближчого Пункту незламності

“Дія”  допоможе прокласти маршрут до  найближчого Пункту незламності

Відтепер у застосунку “Дія” можна знайти найближчий Пункт незламності, перевірити в ньому наявність послуг та прокласти маршрут.

Про це повідомило Мінцифри на сайті.

Як інформують пресофіс міністерства, спочатку необхідно авторизуватися в застосунку, потім натиснути “Послуги”, обрати “Мапа пунктів незламності”, вибрати область та завантажити мапу. Після цього можна знайти найближчий пункт навіть без доступу до зв’язку чи інтернету.

Також у повідомленні ідеться про те, що можна встановити фільтр і знайти локацію з необхідними опціями — пандус, інтернет, мобільний зв'язок, генератор тощо. На мапі з’являться лише ті пункти, де ці опції доступні. 

“Перейдіть до мапи та надайте доступ до своєї геолокації. Тоді Дія покаже пункти незламності в радіусі 1,5 км. Якщо не хочете ділитися своїм розташуванням, можете знайти пункти за допомогою масштабування”, - пояснюють в Мінцифри.

У повідомлення наголошується, що з міркувань безпеки геолокації Пунктів незламності не відображаються в Донецькій і Луганській областях, а також у Херсонській, Запорізькій, та частково Харківській, Чернігівській, Дніпропетровській і Миколаївській областях”.

Нагадуємо, що “Дія” - це онлайн-сервіс державних послуг, де швидко, чітко й зрозуміло можна отримати послугу там і тоді, коли потрібно.

Єлизавета Шибаєва

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Дія #ПунктиНезламності
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...