• Головна
  • На Донеччині створили мобільний клас з мінної безпеки, - ФОТО
15:21, 26 жовтня 2023 р.

На Донеччині створили мобільний клас з мінної безпеки, - ФОТО

На Донеччині створили мобільний клас з мінної безпеки, - ФОТО

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій створило мобільний клас з мінної безпеки, щоб навчити населення Донеччини реагувати на небезпечні ситуації. 

Про це розповіли на сторінці Головного управління ДСНС у Донецькій області у Facebook.

“Головною перевагою цього класу є саме мобільність та енергонезалежність, яка дозволить швидко переміщуватись Донеччиною та проводити заняття в усіх громадах на території області. Наявність сучасного устаткування та засобів для інтерактивних занять з мінної безпеки допоможуть громадянам навчитися реагувати на найрізноманітніші надзвичайні ситуації та уникати їх,” – йдеться у повідомленні. 

В управлінні впевнені, що через наявність у регіоні великої кількості вибухонебезпечних предметів такі знання про власну безпеку допоможуть зберегти не одне життя в період воєнних дій.

У реалізації заходу допомагає Міжнародний Комітет Червоного Хреста, що забезпечив клас необхідною оргтехнікою, фотоапаратом, проєктором, наметом і розкладними меблями. 

Нагадаємо, підрозділ ДСНС у Донецькій області проводить активну інформаційну кампанію з мінної безпеки для місцевих задля збереження їхніх життів.

Катерина Істоміна



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донеччина #міни #мобільнийклас
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...