• Головна
  • Бутусов: Найближчим часом російські війська почнуть новий штурм Авдівки
10:46, 6 листопада 2023 р.

Бутусов: Найближчим часом російські війська почнуть новий штурм Авдівки

Бутусов: Найближчим часом російські війська почнуть новий штурм Авдівки

Ситуація навколо міста Авдіївки продовжує залишатися складною.

Про це написав журналіст Юрій Бутусов.

«Найближчим часом російські війська почнуть новий штурм Авдіївки. Росіяни зосередили нові свіжі резерви. Ворог буде намагатись в черговий раз атакувати безпосередньо саме місто, та пробитись північніше та південніше міста.

Сьогодні росіянами завдавались масовані авіаційні та артилерійські удари.

Наші війська чекають на ворога. Тактична обстановка для нас залишається вигідною, оскільки ворог наступає у набагато більш важких умовах, ніж ми обороняємось, та несе у рази більші втрати. Битва йде безперервно з 1 жовтня. Українці чинять в цілому організований спротив. Але багато воїнів втомились, бо знищили кілька хвиль атак окупантів.

Наші резерви також надійшли, але не всі підрозділи злагоджені та мають організацію та керованість. Деяким знов сформованим частинам важко закріпитись на деяких невеликих ділянках, де треба копати на пустому місці під вогнем, де не побудована заздалегідь хоча б мінімальна лінія оборони, де нема навіть елементарних окопів та траншей.

Авдіївка негайно потребує боєприпасів та додаткових свіжих та керованих резервних частин. Ми можемо перемогти у цій битві, оскільки противнику важко витримати такий високий темп втрат.

Авдіївка - найважливіший за значенням рубіж оборони на Донбасі. Усі наявні ресурси та резерви в першу чергу потрібні сьогодні тут», - підсумував Бутусов.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Авдіївка #оборона #Бутусов #ЗСУ #окупанти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...