• Головна
  • Росіяни намагаються повернути контроль над залізною дорогою біля Кліщіївки, — командир роти «Ахілес»
19:07, 11 листопада 2023 р.

Росіяни намагаються повернути контроль над залізною дорогою біля Кліщіївки, — командир роти «Ахілес»

Росіяни намагаються повернути контроль над залізною дорогою біля Кліщіївки, — командир роти «Ахілес»

На Сході російські окупанти намагаються повернути контроль над залізною дорогою біля Кліщіївки та постійно пробують різні сценарії штурмів, комбінують піхоту, залучають різну техніку, але наразі без успіху.

Про це повідомив в етері телемарафону «Єдині новини» командир роти «Ахілес» Юрій Федоренко.

«На Бахмутському напрямку ЗСУ знаходяться в "активній обороні" та наступають на окремих відрізках», – розповів Юрій Федоренко.

Зазначається, що окупанти намагались повернути контроль над залізною дорогою, але успіху не мали. Українські військові зайняли важливі плацдарми, сама залізниця є обороною спорудою, з щільним земляним насипом який слугує укриттям в обороні.

Українські військові полюють на російські артилерійські системи та техніку та завдають значних втрат піхоті окупантів. На окремих напрямках ЗСУ наступають.

«рф намагається застосовувати різну живу силу, мобілізовані, ПВК, контрактники. Десь вони штурмують після артобстрілів, намагаюсь виявляти позиції, потім знов артилерія і знов іде наступна хвиля живої сили. Десь підтримка за рахунок техніки. РФ пробує різні сценарії, але успіху це їм не дає», — розповів Федоренко.

В загальному, за даними Генштабу, на Бахмутському напрямку наші воїни відбили 16 атак окупантів поблизу Іванівського, Кліщіївки та Андріївки Донецької області. В свою чергу, Сили оборони України продовжують штурмові дії південніше Бахмута Донецької області, завдають ворогу втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах. 

Раніше 62 писав про те, що ЗСУ мають частковий успіх північніше і західніше Кліщіївки. Наші воїни завдають російським окупантам втрат у живій сил та техніці, продовжують закріплюватись на зайнятих рубежах та виснажувати ворога.

Юлія Кобрин

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Кліщіївка #окупанти #Донеччина #ЗСУ #Бахмутський напрямок
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...