• Головна
  • Селезньов: "Шахтарю" потрібно просто перемагати і не дивитися на результати суперників
14:51, 28 листопада 2023 р.
Надійне джерело

Селезньов: "Шахтарю" потрібно просто перемагати і не дивитися на результати суперників

Селезньов: "Шахтарю" потрібно просто перемагати і не дивитися на результати суперників
Перед матчем "Шахтар" — "Антверпен" багато чуток, прогнозів, сподівань. Новий "Шахтар" нового головного тренера Маріно Пушича зустрінеться із суперником, якого обігрували зі старим тренером Патріком ван Леувеном. Тоді, у 2-му турі групового етапу Ліги чемпіонів, гірники зіграли чисто на характері і перемогли 3:2. Тепер уже команда показує інший футбол, тому очікувати провальний перший тайм — не доводиться. Тим паче, що при Пушичу донеччани на виїзді, у його першому матчі на посту головного тренера "Шахтаря", програли чемпіонам Іспанії 1:2. В наступній грі український клуб зумів перемогти Барсу — 1:0. Тому і до цього матчу з бельгійцями український клуб підходить у ролі фаворита.

Ситуація у групі - наступна. "Барселона" і "Порту" мають по 9 очок, "Шахтар" — 6, "Антверпен" — 0. Шанси вийти у 1/8 фіналу доволі непогані, але треба двічі перемагати.

Турнірна таблиця (Фото: flashscore.ua)
Турнірна таблиця / Фото: flashscore.ua

Журналіст NV Назарій Шмігіль ексклюзивно поспілкувався із ексгравцем донецького Шахтаря та легендою українського футболу — Євгеном Селезньовим. У свою чергу Селезньов розповів, як потрібно діяти гірникам на євроарені.

—  На "Шахтар" очікує дуже важливий поєдинок. Перемога дозволить боротися за плей-оф Ліги чемпіонів. Після нульової нічиєї в УПЛ на який футбол варто очікувати від команди Маріно Пушича?

—  Так зразу важко сказати, я не знаю внутрішній стан команди, тому і не знаю, що можна очікувати. Все тренер вирішує.

—  "Шахтар" у Лізі чемпіонів та УПЛ — це дві різні команди?

—  Це складно так порівнювати. Є чинники, де є «за» і «проти». Шахтар завжди залишається Шахтарем.

—  В іншому матчі цієї групи "Барселона" приймає "Порту". У "Шахтаря" в разі перемоги буде 9 очок. Потрібно, щоб Барса не програла, і в разі перемоги над португальцями в останньому "Шахтар" забезпечить собі 1/8 фіналу ЛЧ. Який шанс що "Порту№ може сенсаційно обіграти іспанців?

—  Шахтарю потрібно просто перемагати і не дивитися на результати суперників. Це будь-якій команді треба робити — дивитися на себе, не сподіватися від когось щось. Не треба думати, що хтось комусь програє, треба бути зосередженим у власних силах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Селезньов #Шахтар #Антеверпен #Лігачемпіонів
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...