• Головна
  • Окупанти обстріляли Покровськ шістьма ракетами С300: постраждало 10 людей, ще п’ятьох шукають під завалами, - ФОТО
09:57, 30 листопада 2023 р.
Надійне джерело

Окупанти обстріляли Покровськ шістьма ракетами С300: постраждало 10 людей, ще п’ятьох шукають під завалами, - ФОТО

Окупанти обстріляли Покровськ шістьма ракетами С300: постраждало 10 людей, ще п’ятьох шукають під завалами, - ФОТО

Уночі росіяни одночасно вдарили по Покровському району шістьма ракетами С300. Під обстріл потрапили Покровськ, Новогродівка та Мирноград. 

Постраждало 10 осіб, зокрема чотири дитини. Ще п’ятьох людей шукають під завалами, повідомив міністр внутрішніх справ Клименко.

У Покровську поранено родину з двома дітьми – хлопцем 16 років та шестимісячним немовлям. Також поранено 13-річного хлопчика. За попередніми даними, пошкоджено багатоквартирний будинок і дев'ять приватних, відділ поліції, автомобілі, гаражі.

Один зі снарядів вибухнув на подвір’ї будинку, де мешкала родина з двома дітьми. Внаслідок обстрілу було зруйновано дах та стіни оселі, сім’я опинилася під завалами. 

Окупанти обстріляли Покровськ шістьма ракетами С300: постраждало 10 людей, ще п’ятьох шукають під завалами, - ФОТО, фото-1

"Парамедик поліції допоміг вибратися з-під руїн чоловіку, в якого на руках було закривавлене немовля. Оглянувши хлопчика, поліцейський закутав його та швидко доставив до лікарні. Загрози життю піврічного Ілая немає", – написав міністр. 

У Новоградівці – влучання у багатоповерховий будинок. Поранено 13-річну дитину. Наразі на місці ракетного удару продовжують працювати поліцейські та працівники ДСНС. Під завалами імовірно можуть знаходитися ще п'ятеро людей, серед них дитина.

У Мирнограді росіяни вдарили двома ракетами. Руйнувань зазнав відділ поліції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донеччина #окупанти #обстріл #Покровськ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...