• Головна
  • У 2023 році СБУ знищила понад 500 російських танків, - ВІДЕО
16:07, 27 грудня 2023 р.

У 2023 році СБУ знищила понад 500 російських танків, - ВІДЕО

У 2023 році СБУ знищила понад 500 російських танків, - ВІДЕО

З початку 2023 року співробітники СБУ ліквідували понад пів тисячі російських танків, які обстрілювали та намагались прорвати позиції Сил оборони.

Українська спецслужба щодня методично «мінусує» ворожу бронетехніку у боях на східному та південному фронтах, повідомляє пресцентр СБУ.

Серед знищених танків країни-агресора – новітні Т-90 і Т-90М, вартість яких становить майже 5 млн американських доларів кожен.

Насамперед окупанти використовували цю техніку у складі так званих «бронекулаків» для штурму Авдіївки та Бахмута.

Також загарбники залучали важку бронетехніку для стримування контрнаступальних операцій українських захисників на Мелітопольському та Бердянському напрямках.

Ефективне знищення російських танків на полі бою стало результатом філігранних оперативно-бойових операцій СБУ спільно з підрозділами ЗСУ.



Для максимального ураження російської бронетехніки було залучено потужний арсенал протитанкового озброєння та сучасних безпілотних літальних апаратів.

СБУ у взаємодії з іншими підрозділами Сил оборони України продовжує «утилізовувати» особовий склад та бойову техніку рф і тим самим наближає нашу Перемогу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#СБУ #війна #окупанти #танки #знищення
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...