• Головна
  • «Шахтар» втрачає очки у матчі з «Олександрією», - ФОТО, ВІДЕО
21:59, 26 лютого
Надійне джерело

«Шахтар» втрачає очки у матчі з «Олександрією», - ФОТО, ВІДЕО

«Шахтар» втрачає очки у матчі з «Олександрією», - ФОТО, ВІДЕО

У матчі 18-го туру Прем’єр-ліги «Шахтар» на виїзді грав з «Олександрією».

У першому матчі після поновлення чемпіонату України головний тренер «гірників» Маріно Пушич випустив такий стартовий склад: Різник – у воротах, на флангах оборони вийшли Конопля та Педріньйо, у центрі захисту – Матвієнко та Бондар, у середині поля діяв трикутник з Бондаренка, Криськіва та Судакова, на флангах атаки грали Зубков і Кевін (дебют в УПЛ), центрфорвард – Егіналду.
Поєдинок розпочався із затримкою в 1 годину 40 хвилин через повітряну тривогу в Україні.

Обмін моментами, але без голів

Уже на старті зустрічі команди створили по небезпечній нагоді. Першого удару в матчі завдав Судаков, який з дальньої дистанції спрямував м’яч над поперечиною.
Господарі відповіли своїм шансом: після кросу з правого флангу Шулянський замикав дальню стійку, але головою пробив повз ворота. Активний Судаков створив момент і для партнера, вивівши Педріньйо майже сам на сам, утім голкіпер олександрійців був першим на м’ячі.
Мав можливість відкрити рахунок Кулаков, пробивши метрів з 20, але повз штангу. Від середини тайму гра дещо заспокоїлася і перемістилася до центру поля.
На 35-й хвилині у складі донеччан відбулася вимушена заміна: Зубков дістав ушкодження, а замість нього вийшов Мар’ян Швед.
Незадовго до перерви Егіналду зважився на удар з льоту після закидання від Коноплі – також за сантиметри від площини воріт.

Шанс на перемогу в заключні хвилини

На початку другої половини матчу Маріно Пушич спробував скорегувати гру замінами: на полі з’явилися Сікан, Степаненко і Траоре.
Команди продовжували шукати свій ритм й обмінюватися нечастими моментами: постріл Михайленка здалеку парирував Різник, а Сікан бив головою із центра штрафного майданчика, проте м’яч прилетів до рук Шевченку.
Непогану нагоду створив Швед, коли промчав правим флангом і викотив на Бондаренка, проте спробу Артема накрили оборонці господарів. На 77-й хвилині небезпечного удару здалеку завдав Калітвінцев (над поперечиною), й одразу після цього матч було призупинено на 30 хвилин через повітряну тривогу. Після поновлення гри «гірники» кинулися штурмувати ворота олександрійців та були близькими до того, щоб вирвати перемогу.
За кілька хвилин до завершення матчу після шикарної діагоналі Степаненка головою пробивав Швед, однак м’яч влучив у штангу. Одразу після цього Траоре підключив до атаки Педріньйо, який цілив у дальній кут – Шевченко дотягнувся і врятував свої ворота. 0:0 – нічия в матчі «Шахтаря» та «Олександрії».

У неділю, 3 березня, у центральному матчі 19-го туру УПЛ «Шахтар» прийматиме «Кривбас» у Львові. Зустріч на «Арені Львів» розпочнеться о 18:00.


«Олександрія» (Олександрія) – «Шахтар» (Донецьк) – 0:0 (0:0)

Олександрія, КСК «Ніка», 608 глядачів

«Шахтар»: Різник, Конопля, Бондар, Матвієнко (к), Педріньйо, Бондаренко, Криськів (Степаненко, 55), Судаков, Зубков (Швед, 35), Кевін (Траоре, 55), Егіналду (Сікан, 46)
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Олександрія #Шахтар #УПЛ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...