• Головна
  • Переселенцям трьох громад Донеччини можуть компенсувати витрати на оренду житла: як подати заявку
16:06, 27 лютого

Переселенцям трьох громад Донеччини можуть компенсувати витрати на оренду житла: як подати заявку

Переселенцям трьох громад Донеччини можуть компенсувати витрати на оренду житла: як подати заявку

ГО "Клуб рибалок України - Юей Фішинг Клуб" до 29 лютого 2024 р. збирає персональних даних ВПО, які мешкають у Покровській, Краматорській та Слов'янській громадах, для попередньої реєстрації на отримання грошової компенсації за послуги оренди житла.

Про це організація повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук.

У повідомленні зазначається, що грошова компенсація може бути надана сімʼям ВПО, які були переміщені після 24.02.2022 р., та які НЕ отримували за останні 30 днів грошову допомогу від недержавних фондів у розмірі 3600 грн. на місяць і НЕ отримували за останні 120 днів грошову допомогу від недержавних фондів у розмірі 10800 грн, а також можуть надати копію договору оренди та копію документів права власності орендодавця на житло.

“Після заповнення анкети буде проведена оцінка та відбір заявок, які відповідають зазначеним критеріям. З сімʼями, які можуть надати підтверджуючі документи, звʼяжуться по телефону представники/-ці ГО "Клуб рибалок України - Юей Фішинг Клуб" та запросять до офісу для подальшої реєстрації на виплати”, - уточнюють організатори..

В анкеті наголошується, що обробка та зберігання отриманих персональних даних відбуватиметься у безпечний та конфіденційний спосіб. 

У разі виникнення питань просять звертатися за телефоном: (095) 065-05-19, “гаряча лінія” працює з понеділка по п'ятницю з 9 до 16 годин. Перейти до анкети можна за посиланням: http://surl.li/qyscc.

Підтримка ВПО здійснюється у межах проєкту «Допомога малозабезпеченим верствам населення», що впроваджується ГО "Клуб рибалок України - Юей Фішинг Клуб" за підтримки Гуманітарного фонду для України.

Нагадаємо, що очолює громадську організацію «Клуб рибалок України – Юей Фішинг Клуб» Ярослав Бойко з Краматорська. Він також є засновником та керівником всеукраїнського проєкту «Простір відповідальних чоловіків «Тато Хаб» і керівником Асоціації гуманітарного центру «Все буде добре».

Надія Логвиненко

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донеччина #переселенці #житло #компенсація
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...