• Головна
  • 12 сіл Донеччини отримали допомогу в рамках проєкту “Мобільні клініки”, - ФОТО
20:22, 4 березня

12 сіл Донеччини отримали допомогу в рамках проєкту “Мобільні клініки”, - ФОТО

12 сіл Донеччини отримали допомогу в рамках проєкту “Мобільні клініки”, - ФОТО

Альянс громадського здоровʼя спільно з Донецькою ОВА запустив проєкт “Мобільні клініки”.

Про це  повідомив на брифінгу представник департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції України Сергій Сидоров. 

Він повідомив, що “Мобільні клініки” — це 4 сучасні медичні буси, обладнані всім необхідним для надання якісної медичної допомоги, і в яких працюють кваліфіковані лікарі.

“Суть цього проєкта полягає в тому, щоб доїхати до крайніх сел, де через бойові дії жителі мають обмежений доступ до медичних послуг, і надати мешканцям  медичну допомогу. - пояснив правоохоронець. -В рамках цього проєкту медичну допомогу отримала 12 сіл, 484 людини”.

L-gZL0LneNDBao7-_OYJZRrQ9m6M-1gEAnRwr7sSDSnV4T8m0J0jwzCDFxDCroeRRU2pJgwEcELnsE6gETJQHs88pIwqLvIBFCf1sJeGKTEjrThazgnurLNnYJvJp8u6SdocCv1MkpdubD-OHgWiCT8

“Лікарі прописують курс лікування і надають медичні препарати на лікування цього діагнозу саме на місяць. Місяць людина лікується, після того вони приїжджають ще раз діагностують, роблять висновки: чи дієве це лікування, чи щось корегувати, якщо потрібні ще ліки, то додають”, — пояснив Сергій Сидоренко.

leWXB-UBLQrjTfqd9gG6-GLi3aIC71zaS2KhUTufiVA3ksbA64ErrbAEf-O9vFo3uG6bw7f2mVADFl8Vu-ypUNBcXnJTPgyC0Zn-sRrwpXRVq5pk7MWsy1ehFZmrHsgazWchJ3vjhJbhTxfyKVEiWN0

Нагадуємо, що раніше Донецька обласна державна адміністрація повідомляла, що минулого тижня лікарі проєкту здійснили виїзд у три населені пункти Донеччини, де надавали допомогу мешканцям та виявили декілька людей, які потребували госпіталізації.

Анастасія Пугачук 



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донеччина #мобільніклиники
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...