• Головна
  • Зеленський: Україна не готова стримувати новий наступ росії, який очікують у травні-червні
20:01, 28 березня

Зеленський: Україна не готова стримувати новий наступ росії, який очікують у травні-червні

Зеленський: Україна не готова стримувати новий наступ росії, який очікують у травні-червні

Українським Силам оборони вдалося стримати наступ Росії у найважчі зимові місяці. Але вони не готові стримувати новий  наступ РФ, який очікують наприкінці весни - на початку літа цього року.

Про це сказав Президент Володимир Зеленський в інтерв'ю каналу CBS News.

Мова йде про кінець травня - червень.

"А до цього нам не лише треба підготуватися, нам потрібно не лише стабілізувати ситуацію, тому що партнери іноді дуже раді, що ми стабілізували ситуацію... Ні, я кажу, що нам потрібна допомога зараз"", - наголосив Зеленський.

Зараз, за словами глави держави, ситуацію вдалося стабілізувати і це "краще, ніж було два-три місяці тому, коли ми мали великий дефіцит артилерійських боєприпасів, різних видів озброєння".

Президент наголосив, що здавалося б, нескінченні запаси ракет і снарядів російських окупаційних військ зруйнували деякі населені пункти.

У війні, яка перетворилася на виснажливу артилерійську, Росія має перевагу не тільки завдяки більшій вогневій могутності, а й через зброю, яка уражає на великі відстані.

"І в Бахмуті, і в Авдіївці, і в Лисичанську, і в Соледарі і так далі було дуже важко боротися з противником, у якого артилерійський снаряд може стріляти на 20 з гаком кілометрів, а [наш] артилерійський снаряд - 20 з мінусом", - сказав Зеленський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Зеленський #війна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...