Водостічні системи - пристосування для відведення опадів з поверхні покрівлі, яке допомагає захистити його від руйнувань і збільшує термін експлуатації не тільки самого даху, але також фундаменту і стін.

Компанія Galeco пропонує водостічні системи, виконані з ПВХ або ламінованої сталі. Продукція компанії отримала визнання не тільки на вітчизняному, а й на зарубіжному ринку.

Конструкція водостічних систем «Галеко» відрізняється унікальною формою жолоба, який має загнуті всередину краї. Великий термін експлуатації забезпечується високою стійкістю до механічних пошкоджень і складних природних умов. Вироби відрізняються надійним захистом від корозії, вплив солей, кислот і лугу, яка може потрапляти на водостічні системи разом з дощовою водою.

Водостічні системи з ПВХ

Водостічні системи Galeco PVC виготовляються з полівінілхлориду, який має цілий ряд переваг. Сюди відносяться і висока міцність, і стійкість до спалахів, корозії і хімічного впливу, і біологічна стійкість до бактерій.

Ключовою перевагою водостічних систем з ПВХ є стійкість виробів до розширення. Це забезпечується завдяки світлому забарвленні внутрішньої частини жолоба - система нагрівається на сонці менше на 15%.

При проектуванні водостічних систем Galeco PVC були враховані всі нюанси, тому при правильному монтажі водостоки служать протягом багатьох років. Інноваційний регульований кут від компанії Галеко дозволяє з'єднувати ринви під нестандартними кутами.

Сталеві водостічні системи

Водостоки Galeco STAL виготовляються зі сталі високої якості з органічним покриттям. Завдяки чотирьом додатковим захисним шарам, які забезпечують захист від негативного впливу навколишнього середовища, сталеві водостічні системи відрізняються високою міцністю. Для виготовлення виробів застосовується сталь товщиною 0,6 мм, оцинкована з обох сторін, а також має декоративне зовнішнє покриття.

Сталеві водостоки Galeco STAL є інноваційною системою, де кожен окремий елемент ретельно продуманий. Завдяки сучасним широким елементів сполучення, вдається домогтися стабільності водостічних систем. Ущільнювачі для Galeco STAL виготовлені з матеріалу EPDM, який відрізняється еластичністю, гнучкістю і зносостійкість.

Водостічні системи від Galeco - це висока якість, об'єднане зі стильним, сучасним дизайном. На сайті ви можете дізнатися більш детальну інформацію.