Шукайте затишне місце, де провести літо в Карпата? Є готель, який прекрасний у будь-який час року – клуб готель Wellland в Яремче.

Це місце для розваг, веселощів і активного відпочинку. Комплекс відмінно підійде для відпочинку з дітьми в Карпатах. Він вражає цілорічної красою: взимку це білосніжні пейзажі і засніжені вершини гір, навесні і влітку радує око різноманітність кольорів і щільність зелені, восени - сліпуча золота розкіш. Готель ідеально підходить для тих, хто мріє відпочити в Карпатах з басейном, і повністю задовольнить запити туристів, які шукають готель з сауною.

Комплекс Wellland в Яремче - це готель в горах, який налічує 20 номерів. Номери комфортні в будь-який час року. Взимку в них тепло, а влітку прохолодно.

Недорогий відпочинок в Карпатах можливий виключно в Яремче. У готельному комплексі Wellland номери класу «економ» створені для тих, хто вибирає оптимальне співвідношення якості і ціни. Ці номери орієнтовані на молоді сім'ї, закоханих і друзів, які бажають насолодитися красою природи, повноцінно відпочити на гірськолижному курорті. На території комплексу є альтанки з мангалами, є дитячий ігровий майданчик, паркінг.

Відпочинок в Карпатах http://www.wellland.com.ua/ з басейном стане незабутнім для вас, якщо ви відпочинете у нас. Ці слова - зовсім не перебільшення, адже у нас один з найкращих басейнів серед відпочинкових комплексів, що знаходяться в Яремче. Готельний комплекс Wellland , розташований в місті Яремче Івано-Франківській області, влітку гостинно зустріне вас для гарного відпочинку. Тут Ви проведете незабутній час у басейну з прекрасним Карпатським видом, свіжим гірським повітрям, просоченим запахами хвої і ніжними сонячними променями. Водна гладь басейну розкинулася на території комплексу. У той же час любителі спокійного відпочинку можуть насолодитися джакузі, де під ніжним струменем води розслабиться все тіло. А поціновувачі якості будуть приємно здивовані водою в басейні, яка б'є з природного джерела і є кристально чистою. А для забезпечення стовідсоткової якості вода проходить ще й фільтрацію.

Готель Wellland знаходиться під цілодобовою охороною, 24 години працює адміністратор, який вирішить всі ваші запитання.

Клієнтам надаються послуги прання, сушки та прасування одягу (є праска). Прибирання і зміна постільної білизни проводиться раз на 4 дні.

Для проведення різноманітних заходів, лекцій, бізнес зустрічей до послуг відпочиваючих надається конференц-зал.

Харчування відпочиваючих організоване: є ресторан, де вам запропонують трьохразове харчування.