• Головна
  • За “живими” грошима мешканці Луганської та Донецької областей звертаються до ПриватБанку
Новини компаній
17:00, 17 травня 2019 р.

За “живими” грошима мешканці Луганської та Донецької областей звертаються до ПриватБанку

Новини компаній
У Луганській та Донецькій областях з початку 2019-го року  4 247 клієнтів ПриватБанку отримали майже 25 млн гривень готівкових кредитів на власні потреби. Це стало можливим після того, як фінансова установа відновила можливості готівкового кредитування. Донедавна у ПриватБанку працювали лише два сервіси споживчого кредитування - “Оплата частинами” і “Миттєва розстрочка”. При цих видах кредитування клієнти отримували безготівкові кошти на придбання товарів чи оплату послуг. Відтепер з’явилася можливість отримувати в кредит “живі” гроші та використовувати їх на будь-які потреби.
“Готівкові кредити розширюють вибір та можливості клієнта, - пояснює керівник напрямку “Оплата частинами” Східного РУ ПриватБанку Наталія Дєвочкіна. - Людина не прив'язана до конкретного магазину, до конкретної групи товарів чи послуг. Трапляється багато ситуацій, коли терміново потрібна готівка на випадок надзвичайної події чи хвороби. Готівковий кредит допомагає вирішувати термінові проблеми”.
“Хтось боїться кредитів, хтось без них не може жити, - ділиться думками клієнт ПриватБанку Олексій Білик. - Але у житті часто трапляються несподівані ситуації, інколи не дуже приємні. Тоді терміново потрібні гроші, яких немає у наявності. Брати кредит чи позичати гроші по знайомих - це особиста справа кожного. Але коли банк передбачив таку можливість - швидко та зручно отримати необхідну суму, то це дуже корисний та навіть необхідний сервіс”.
У ПриватБанку запрацювали відразу два сервіси готівкового кредитування: “Миттєва рострочка” та “Швидкий кредит”. У першому випадку кредит надається на 10 та 20 місяців в межах кредитного ліміту сервісу “Оплата частинами”, який вже має клієнт. “Швидкий кредит” надається на 12 та 24 місяці в сумі від 1 000 до 50 000 грн. Оформити швидкий кредит можна прямо у Приват24. А отримати гроші на карту - вже через 15 хвилин.
Оформлення кредиту у відділенні ПриватБанку теж займає кілька хвилин. Для цього клієнту потрібні будь-яка карта банку та фінансовій телефон. Жодних інших документів чи довідок. Узгоджену суму кредиту перераховують на картку клієнта за його бажанням. З карти для виплат можна відразу зняти готівку без комісій. Загальна сума кредиту з відсотками розбивається рівними частинами на 10 або 20 місяців. Відсоток за користування коштами складає лише 2,9% на місяць. Починати гасити кредит потрібно через 30 днів після оформлення. Можливо дострокове погашення без додаткових комісій. У цьому випадку зменшиться і сума сплати за користування кредитом.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...