• Головна
  • Ворота Hörmann — зручний та надійний захист вашого гаража
Новини компаній
09:30, 17 грудня 2019 р.

Ворота Hörmann — зручний та надійний захист вашого гаража

Новини компаній
Ворота Hörmann — зручний та надійний захист вашого гаража, фото-1

Ворота — дуже важливий елемент конструкції гаража, яким неприпустимо нехтувати під час проектування або будівництва. На те є кілька причин:

  • Від надійності воріт залежить захист автомобіля або іншого майна в приміщенні від угону чи крадіжки.

  • Від їхньої конструкції залежить зручність користування гаражем та безпечність поводження з механізмом. 

  • Вони захищають вміст будівлі від згубного впливу атмосфери: дощу, морозу, вітру, пилу.

  • Вони суттєво визначають зовнішній вигляд гаража й цим працюють на імідж власника.

Останньому фактору деякі господарі приділяють достатньо уваги. Тому прагнуть оздобити приміщення для автівки не тільки надійними, а й елегантними дверима.

На вітчизняному будівельному ринку таким вимогам відповідають автоматичні ворота відомого німецького бренда Hörmann. Вони гармонійно поєднують ергономічність конструкції, надійність захисних механізмів, довговічність елементів зі стильним та сучасним дизайном.

Компанія Hörmann — європейський лідер у своїй ніші. Окрім воріт вона виробляє гаражні бокові, вхідні та міжкімнатні двері, в’їзні системи, електроприводи, системи автоматичного керування тощо. 

Ознайомитися з усім асортиментом та замовити необхідну продукцію можна на сайті офіційного представника компанії в Україні. 

Різновиди та особливості

Ворота для гаража — одна з найпопулярніших товарних позицій. Компанія займається ними понад пів століття. Революційність думки німецьких інженерів полягала в заміні традиційної розсувної конструкції на суцільний щит або секційне полотно, що автоматично відкривається та розташовується під стелею. 

Свого часу така інновація зробила справжній прорив у будівництві та сприяла бурхливому підйому компанії, яка утримує провідні позиції дотепер. 

Профільна сторінка каталогу пропонує покупцям три види продукту:

  • Підйомно-поворотні щитові ворота марки Berry. Це візитівка фірми. Ворітне полотно являє собою дерев’яний або металевий щит. При відкриванні він за допомогою автоматичних механізмів піднімається та утримується паралельно стелі. Така конструкція дозволяє суттєво зберегти місце перед будівлею та всередині.

  • Секційні з електроприводом — модифікація попереднього варіанту з тією відмінністю, що полотно не суцільне, а складене з низки однакових за величиною сталевих секцій. Модель дає ще більшу економію простору, ніж попередня, впишеться в отвір будь-якої архітектури.

  • Рулонні марки RollMatic. Легкі, але міцні алюмінієві секції намотуються на вал, що розташований над отвором, лишаючи вільним простір під стелею. Підйомний механізм працює з мінімальним шумом. Модель можна встановлювати поблизу житлових приміщень та у вбудованому гаражі.

Надійний комплекс захисних елементів для різних типів воріт запобігає зламу, несанкціонованому потраплянню та випадковому падінню важких елементів. Ущільнення по периметру забезпечує хорошу термоізоляцію. Зручне керування пультом дозволить господарю комфортно відкрити приміщення гаража, що особливо актуально у негоду. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...