• Головна
  • Масштабний конкурс «Авіатор 2020» наближається до фіналу: хто зі студентів відправиться до Лондона
Новини компаній
10:49, 6 березня 2020 р.

Масштабний конкурс «Авіатор 2020» наближається до фіналу: хто зі студентів відправиться до Лондона

Новини компаній

5 березня відбувся півфінал всеукраїнського конкурсу «Авіатор 2020».

Благодійний Фонд Бориса Колеснікова дев'ятий рік поспіль реалізує проект серед студентів авіаційних спеціальностей, щоб мотивувати найталановитіших з них, надати майданчик для власних розробок і ознайомити переможців конкурсу з практичною стороною професії і досягненнями галузі в усьому світі.

Після двох відбіркових турів участь у «Авіаторі» продовжив 391 студент з провідних технічних і авіаційних вишів Харкова, Києва, Кропивницького, Кривого Рогу, Кременчука, Дніпра, Запоріжжя, Маріуполя, Покровська, Херсона, Одеси, Дружківки, Василькова, Полтави, Краматорська та Львова.

У третьому турі конкурсанти вирішували бізнес-кейси, складені членами журі. Президент благодійного Фонду Борис Колесніков побажав успіхів учасникам «Авіатора». «Хлопці та дівчата пройшли складний відбір, в півфіналі вирішували бізнес-кейси, що моделюють реальну проблему в авіаційній галузі. Завдання непрості, але у конкурсантів було все, щоб впоратися із завданням: свіжий погляд, спеціальні знання, аналітичний підхід. Студенти продемонстрували, як вони впроваджують інновації, застосовують бізнес-моделі, планують стратегію розвитку. Я переконаний, що наші юні авіатори - не рядові виконавці, а майбутні керівники, інженери і розробники. Вони здатні мислити категоріями бізнесу, успішно розвивати галузеву інфраструктуру і бачити рішення там, де інші бачать проблему», – підкреслює Борис Колесніков.

Фінал «Авіатора 2020» відбудеться 6-9 квітня в київському Національному авіаційному університеті та Національному аерокосмічному університеті ім. М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут». Студенти презентують власні розробки, актуальні для авіаційної галузі, перед членами журі. Напередодні Всесвітнього дня авіації Фонд оголосить імена переможців, які влітку поїдуть до Великобританії і відвідають найбільший у світі авіасалон Фарнборо.

Нагадаємо, для участі в «Авіаторі 2020» зареєструвалися 8 600 студентів з 51 технічного і авіаційного вишу.

Масштабний конкурс «Авіатор 2020» наближається до фіналу: хто зі студентів відправиться до Лондона, фото-1

Фонд Бориса Колеснікова – єдиний благодійний фонд в країні, який щорічно проводить освітні конкурси для студентів технічних спеціальностей. У проектах Фонду вже взяли участь сотні тисяч майбутніх фахівців; переможці відвідали найбільші галузеві виставки та ознайомилися з передовим зарубіжним досвідом і досягненнями галузі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...