• Головна
  • На "підвал" у окупованому Донецьку посадили около 70 зеків, що не хотіли бути "гарматним мʼясом", - ВІДЕО
13:23, 8 березня 2023 р.

На "підвал" у окупованому Донецьку посадили около 70 зеків, що не хотіли бути "гарматним мʼясом", - ВІДЕО

Близько 70 завербованих ув'язнених другу добу тримають в одному із підвалів у окупованому Донецьку. Їх помістили туди після конфлікту із командуванням.

Про це пише телеграм-канал "Острожно.Новости" 8 березня.

На роликах, які знаходяться у розпорядженні журналістів, завербованих ув'язнених везуть на УРАЛі до підвалу Донецька, а також кадри із самої імпровізованої в'язниці. За даними телеграм-каналу, підвал знаходиться у Ворошилівському районі міста. За словами зеків, їх відправили туди тому, що вони відмовлялися виконувати бойові завдання. Самі чоловіки з таким формулюванням не згодні: вони стверджують, що вимагали гідного ставлення та дотримання домовленостей, які їм обіцяли ще у в'язниці.

При цьому частину чоловіків відправили до підвалу після словесної суперечки з командуванням — один із них, за власними словами, спробував “взяти командира на понт”.

Чоловік заявив військовому, що під час перебування у зоні СВО спілкувався із завербованими зеками з інших колоній, у тому числі, з пораненими. Вони розповіли йому, що їх послали в бій на шостий день після прибуття і з 71 людини вижили 11, при цьому багато хто залишився без кінцівок.

Завербований ув'язнений заявив офіцерові під час конфлікту, що нібито зняв відео зі шпиталю і готовий "дати йому хід", якщо командування продовжить "ставиться до засуджених як до м'яса". Жодного відео зі шпиталю не було, проте вже ввечері всіх екс-зеків зібрали на шикування і стали бити. Потім чоловіків завантажили до УРАЛів і повезли на підвал, де вони перебувають і зараз.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донецьк #підвал #зекі #війна
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...