• Головна
  • Обираємо бу комп’ютер: кілька основних порад з рекомендаціями, які допоможуть зробити вірний вибір
Новини компаній
13:00, 14 березня 2023 р.

Обираємо бу комп’ютер: кілька основних порад з рекомендаціями, які допоможуть зробити вірний вибір

Новини компаній

Незважаючи на широку популярність сьогодні ноутбуків, все ж стаціонарні комп'ютери продовжують аналогічно користуватися високою популярністю серед покупців. Це й не дивно оскільки на це є безліч вагомих причин. Серед них не лише більш висока (на відміну від портативних ПК) продуктивність, але й порівняно низька ціна та можливість модифікації комп'ютера.

Це відмінне рішення ще й у плані фінансової економії та відповідно економії вашого часу, адже для того щоб придбати хороший комп'ютер, не потрібно кудись йти або дуже довго шукати хороше місце для здійснення покупки. В наш час така продукція як бу комп'ютери в магазині Angar.kh.ua представлена у більш ніж чудовому для вибору різноманітті. 

Тому якщо ви давно мріяли про оновлення вашого комп'ютера або збираєтеся купувати вперше для себе чи для когось із рідних, ласкаво просимо до знайомства з онлайн асортиментом Angar.kh.ua.

Обираємо бу комп’ютер: кілька основних порад з рекомендаціями, які допоможуть зробити вірний вибір , фото-1

На що важливо звернути увагу, купуючи бу комп'ютер?

Вибір бу комп'ютера для покупців без досвіду може здатися доволі виснажливим та складним завданням. Як правило, все це відбувається саме через величезну кількість комплектуючих та параметрів, що їх обов'язково потрібно порівняти та врахувати. Але все не так страшно, як вам може здатися на перший погляд. Для того аби придбати найкращий бу комп'ютер просто зверніть увагу на декілька наступних моментів:

  1. Відмінна якість виконання характерна для пристроїв таких відомих в усьому світі виробників як Acer, Dell, LG та ін. Обирайте такий бренд комп'ютера, до якого можна буде з легкістю знайти необхідні для заміни деталі, а також хороший сервісний центр поблизу раптом знадобиться терміновий ремонт.

  2. Якщо ви обрали той чи інший комп'ютер, він підходить вам за своїми параметрами та характеристиками, але зовні він має якісь подряпини або ж потертості на своєму корпусі, не варто раніше часу відмовлятися від придбання. Техніка в стані бу може мати якісь зовнішні невідповідності, але на її справну роботу це ніяким чином не вплине. 

  3. Обов'язково перевіряйте комп’ютер на можливість з’єднання з мережею wi-fi зі швидкістю завантаження в інтернеті сторінок. Справно працюючі пристрої не повинні видавати ніяких помилок. Якщо ж вони є, вони можуть слугувати першим сигналом про проблеми з жорстким диском. 

  4. Перед придбанням комп'ютера визначтеся з цілями покупки: для дому, для навчання та роботи чи ігрової діяльності.

Додатково важливо звертати увагу на процесори (Intel, AMD Radeon), оперативну пам'ять з відеокартою та жорстким диском і блоком живлення. У процесі вибору бу комп'ютера також важливо переконатися чи є в тому або іншому девайсі HDMI роз’єми, завдячуючи яким можливо буде підключати до комп'ютера колонки з мишкою та ін. Якщо раптом сталося так, що ви не маєте досвіду у процесі вибору комп’ютерів, проте хочете придбати кращу серед всього величезного різноманіття машину, саме час звернутися за допомогою до професійних спеціалістів відомого українського онлайн магазину Angar.kh.ua. 

Основні переваги Angar.kh.ua

Основною перевагою цього інтернет-магазину можна заслуговано вважати широке різноманіття високоякісних моделей комп'ютерів від відомих у світі виробників, які тут можна придбати за низькою ціною. Зокрема зараз ми говоримо про наступні:

  • Acer, Prime, Lenovo, Dell;

  • Fujitsu, Frime, Tarox, HP;

  • Terra, LogicPower Shuttle та ін. 

Для полегшення вибору тут є фільтр за ціною та виробником, станом та типом із призначенням, поколінням CPU Intel, а також процесором з кількістю ядер та потоків, типом відеокарти й іншими необхідними для вибору параметрами. Перед поступленням у продаж кожен окремий комп'ютер проходить обов'язкову перевірку та оцінку зовнішнього стану з внутрішніми вузлами. Якщо є така необхідність, техніка доопрацьовується та ремонтується. 

В Angar.kh.ua кожному з клієнтів завжди надають гарантії на техніку оскільки впевнені в її 100% працездатності. Спеціалісти інтернет-магазину завжди готові відповісти на питання клієнтів та професійно допомогти з вибором найкращого для тієї чи іншої ситуації комп'ютера. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...