• Головна
  • В окупованому Шахтарську не вивозять сміття: комунальники на фронті
16:13, 21 вересня 2023 р.

В окупованому Шахтарську не вивозять сміття: комунальники на фронті

 В окупованому Шахтарську не вивозять сміття: комунальники на фронті

У тимчасово окупованому місті Шахтарськ (Донецька область) виникла серйозна проблема із вивезенням сміття через нестачу комунальних робітників. Більшість комунальників окупанти забрали на фронт, а інша частина змушена була втекти від участі у війні.

Про це повідомляє Центр національного спротиву на своєму сайті.

За інформацією Центру, окупаційна адміністрація була вимушена просити зменшити плани з мобілізації та допомогти розв’язати проблему дефіциту робочої сили. “Сміття з Ростова завозять на тимчасово окуповану територію Донецької області, де воно обробляється. Цей процес дозволяє ворогу вирішити проблему переповнених сміттєзвалищ на своїй території”, - йдеться у повідомленні. 

Однак, окупанти також обіцяють побудувати два нових полігони на території Донеччини, які теж будуть обслуговувати сусідню Ростовську область. В самій Ростовській області ідея побудувати нові полігони була відхилена через екологічні проблеми регіону.

Як повідомляв раніше 62, жителі тимчасово окупованих територій безупинно залишають заяви та скарги з вимогами прибрати сміття в усіх можливих офіційних установах міста та “республіки”, але ніхто на це не реагує.

Віола Кононець





Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Шахтарськ #окупація #сміття #ДНР
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...