• Головна
  • На Донеччині мешканців домогосподарств забезпечать дровами або коштами на них
16:01, 28 вересня 2023 р.

На Донеччині мешканців домогосподарств забезпечать дровами або коштами на них

На Донеччині мешканців домогосподарств забезпечать дровами або коштами на них

Зараз на Донеччині понад 77 тис. домогосподарство (близько 230 тис. осіб) потребують сировини для опалення житла у новому опалювальному сезоні. Мова про майже 303 кубометрів деревини. З них 12,6 тис. домогосподарств знаходяться  у прифронтових та деокупованих громадах області.

Про це повідомив  в.о. начальника Донецької обласної військової адміністрації Ігор Мороз на своїй сторінці у Фейсбук. 

”Наразі військові адміністрації населених пунктів Донецької області працюють над тим, щоб у місцевих бюджетах були закладені кошти на придбання деревини”, - написав І.Мороз.

Також він пояснив, що місцева влада спільно з міжнародними благодійними організаціями та за підтримки Мінреінтеграції докладає зусиль, щоб жителі області були забезпечені деревиною або готівкою на її придбання. 

Нагадаємо, що, за інформацією заступниці директора департаменту житлово-комунального господарства Донецької ОДА Лариси Гусевої, минулого сезону дров та пелет на опалення в області потребували понад 35 тис. домогосподарств на загальну суму 630 мільйонів гривень. Кошти на їх придбання передбачалося отримати з державного бюджету по програмі "ДроваЄ".

Ірина Гачегова

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донеччина #дрова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...