• Головна
  • На Донеччині ТЕС зазнала пошкоджень через обстріл окупантів
16:20, 8 листопада 2023 р.
Надійне джерело

На Донеччині ТЕС зазнала пошкоджень через обстріл окупантів

На Донеччині ТЕС зазнала пошкоджень через обстріл окупантів

В результаті російських обстрілів було пошкоджено обладнання теплової електростанції на Донеччині. На щастя, обійшлося без жертв та постраждалих на підприємстві.

Про це повідомляє Міністерство енергетики України.

«Ворожим обстрілом було пошкоджено обладнання теплової електростанції на Донеччині. Постраждалих немає. Триває огляд наслідків і ліквідація пошкоджень. У Дніпропетровській області пошкоджено обладнання газорозподільних мереж. Обсяг з’ясовується. Без відключень споживачів», - йдеться у повідомленні про ситуацію в енергосистемі країни станом на 8 листопада.

Щодо ситуації у прифронтових зонах,на Донеччині за минулу добу внаслідок бойових дій вимикалися майже 14 тисяч абонентів, зауважили в Міненерго.

«У всіх регіонах тривають роботи з відновлення енергопостачання. Загалом за минулу добу заживили понад 13 тисяч абонентів. Залишається знеструмленою частина споживачів у Донецькій, Запорізькій, Сумській, Чернігівській, Харківській, Херсонській областях», - повідомляє Міністерство енергетики України.

Нагадаємо, що за останні пів рокукритична інфраструктура регіонувже отримала 566 генераторів для забезпечення водопостачання і систем опалення від міжнародних організацій. 

Марина Кисіль 



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Донеччина #ТЕС #обстріл
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...