• Головна
  • Три причини звернути увагу на iPhone 14: чому у 2023 році він досі популярний
Новини компаній
11:05, 9 листопада 2023 р.

Три причини звернути увагу на iPhone 14: чому у 2023 році він досі популярний

Новини компаній
Три причини звернути увагу на iPhone 14: чому у 2023 році він досі популярний, фото-1

Смартфони Apple – найтехнологічніші та найбажаніші девайси на ринку України. Ці моделі завжди дивували своїми фішками, унікальними технологіями та, звичайно, продуманими маркетинговими заходами.

Незважаючи на появу 15 серії смартфонів, iPhone 14 лінійки зберегли популярність. Українці віддають перевагу минулорічній серії за інноваційні рішення в дизайні, вражаючу якість камер та флер преміальності, яким огорнуті всі девайси бренду.

Чарівні фішки Dynamic Island

Фірмовий чубчик, у якому купертинівці ховали сенсори та об'єктив фронтальної камери, довго залишався візитною карткою Apple. Тому свого часу в Україні Apple iPhone 14 Pro Max викликав фурор революційним Dynamic Island.

Спочатку виріз у формі острова розглядали як ідею економії простору на екрані. Але коли програмістам вдалося функціонально обіграти його та додати інтерактивності, ідея перетворилася на зразок для наслідування. Виріз Dynamic Island здатний змінювати розмір та форму залежно від обставин. Наприклад, він може стати елементом керування плеєром, областю виведення повідомлень, пунктом керування програмами або елементом розважальних програм. Наприклад, з ним можна пограти у хокей, намагаючись потрапити шайбою в область острова.

Все ще одна з найкращих камер

Зйомка на смартфон – головний тренд останніх років, і якщо ви шукаєте девайс із кращою камерою iPhone 14 Pro, який є на сайті https://yabloki.ua/ukr/iphone/iphone-14-pro/ те, що потрібно. Потрійний об'єктив моделі дає максимальну варіативність створення контенту. Знімайте деталізовані портрети, масштабні пейзажі, стильні рекламні дублі – всі вони виглядатимуть виразно та оригінально. А силами штучного інтелекту, який керує камерою, ви зможете довести кожен кадр до досконалості.

Багато хто вважає, що кількість мегапікселів вплине на якість зйомки, але насправді набагато важливіший рівень оптики та матриці, наявність стабілізації та оптичного зуму. Все перераховане реалізовано в iPhone 14 Pro, тому в умілих руках флагманський смартфон перетворюється на професійну камеру. Вибираючи потрібну версію, врахуйте обсяги сховища. Якісні фото і відео вимагають безліч простору в пам'яті телефону.

Дизайн, що підкорив мільйони

Міцний метал у поєднанні із загартованим склом Ceramic Shield роблять iPhone 14 Pro по-справжньому флагманським. Преміальність матеріалів та висока якість збирання гарантують приємні тактильні відчуття від кожного дотику. Смартфони Apple неможливо сплутати з телефонами інших брендів, вони завжди вигідно виділяються з маси схожих між собою “лопат”.

Оригінальні забарвлення корпусів, які швидко стають трендовими, фірмові гострі грані, динамічний острів – саме те, що потрібно людям, судячи зі статистики продажу. І якщо ваші пріоритети – витонченість та надійність смартфона, Apple цілком може стати вашим брендом. Девайси компанії практично позбавлені недоліків, отже, ви гарантовано залишитеся задоволені таким вибором.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...