• Головна
  • «Шахтар» програв «Дніпру-1», - ФОТО, ВІДЕО
22:08, 12 листопада 2023 р.
Надійне джерело

«Шахтар» програв «Дніпру-1», - ФОТО, ВІДЕО

ФОТО: ФК «Шахтар»

ФОТО: ФК «Шахтар»

14-му турі УПЛ «Шахтар» зустрічався з «Дніпром-1».

Головний тренер «оранжево-чорних» Маріно Пушич зробив єдину зміну у складі порівняно з переможним матчем з «Барселоною»: на правому фланзі оборони від перших хвилин вийшов Юхим Конопля, інформує пресслужба донецького клубу.

Вдалий початок з голом Сікана

«Гірники» активно увійшли в гру і вже на 5-й хвилині досягли успіху.
Удар Сікана блокували захисники, проте атаку підтримав Невертон і закинув м’яч до штрафного, там Зубков відпасував на Криськіва, той ефектно п’ятою віддав під удар Данилові Сікану, який поклав під ближню стійку – 1:0.
Більшу частину першого тайму команди провели в позиційній боротьбі в середині поля, зрідка загрожуючи воротам суперника.
Криськів небезпечно пробив з-за меж штрафного – вище цілі, а Невертон з лівого краю трохи не докрутив у дальній кут. Нагоду подвоїти перевагу мав Сікан, проте з близької відстані поцілив прямо у Волинця.
А ось дніпряни свій чи не єдиний до перерви шанс реалізували: на 41-й Сарапій забив головою після подачі кутового і зрівняв рахунок.

Пропущені м’ячі й марні намагання відігратися

Старт другої половини вийшов шокуючим для господарів. На 51-й хвилині Гуцуляк з правого кута карного майданчика пробив у дев’ятку та вивів «Дніпро-1» вперед, а вже на 56-й хвилині Лєднєв прямим ударом зі штрафного вразив лівий кут воріт донеччан.
Тренерський штаб «оранжево-чорних» одразу відреагував замінами, випустивши на фланги Гочолеішвілі та Азарова, а згодом освіживши атаку виходом Егіналду та Келсі.
Гості очікувано сіли всією командою у власному штрафному, зосередившись на втриманні результату. Пройти таку насичену оборону «гірникам» виявилося вкрай непросто: завести м’яч до карної зони не вдавалося ані флангами, ані по центру, усі подачі виносилися захисниками дніпрян.
Спробував влучити здалеку Зубков – над поперечиною. Не допоміг і вихід Кащука, який зіграв уперше протягом останніх півтора місяців, – в одному з епізодів вінгер виконував гострий простріл, але заробив тільки кутовий.
Зрештою «Шахтар» поступається «Дніпру-1» 1:3.

У клубному футболі настає двотижнева пауза на поєдинки збірних. Наступний матч підопічні Маріно Пушича проведуть 24 листопада. У 15-му турі УПЛ «гірники» прийматимуть «Полісся».

«Шахтар» (Донецьк) – «Дніпро-1» (Дніпро) – 1:3 (1:1)

Львів, «Арена Львів», без глядачів

Голи: 1:0 Сікан (5), 1:1 Сарапій (41), 1:2 Гуцуляк (51), 1:3 Лєднєв (56)

«Шахтар»: Різник, Конопля (Гочолеішвілі, 60), Бондар, Ракіцький (Азаров, 60), Матвієнко, Степаненко (к) (Келсі, 70), Криськів, Судаков, Зубков (Кащук, 85), Невертон (Егіналду, 70), Сікан
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Шахтар #Дніпро-1 #УПЛ
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Останні новини
Оголошення
live comments feed...